Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yine bir FETTOŞ iftirası !

Şöyle olmuş, böyle olmuş Vs… Dedikodu !

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 
Türkiye’ye ihanet ettikleri yetmedi, her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hizmet eden onurlu, şerefli insanlara çamur, iftira atmaları da bitmedi !
 
Uzun yıllar, indirilmiş dini unutturup uydurulmuş dine inandırdığınız aklını kiraya vermiş müritlerinizle, sözde lideriniz Fettoş’un üst aklı istihbarat örgütleri marifetiyle Türkiye’ye verdiğiniz zararı, ihaneti hiç ama hiç unutmayacağız !
 
Öyle bir anlatıyor ki;
Zannedersin dağ fare doğurmuş !
Aklınız fikriniz insanların özel hayatında, uçkurunda !
Tam da Fettoş taktiği…
 
İnsanların ticaretleri, ihaleleri, aldıkları, sattıkları, siyasi tercihleri kamuoyunda konuşulabilir ama özel hayatlarını çarşaf çarşaf yayınlarken süsleye süsleye, allandıra ballandıra, senaryolaştırarak, olmayanı varmış gibi göstererek anlatmak ahlaksız Fetö icadı bir gazetecilik örneği değil mi?
YouTube’de Cevheri Güven isimli şarlatan, Fettoş’un yönettiği ahlaksızdan bahsediyorum !
 
FETÖ’nün insanları tuzağa düşürmek için kullandıkları yöntem neydi?
Yatak odası…
Uçkur….
Gizli çekimler…
Güzel kızları kullandılar yıllarca !
Şantajla bir sürü insanın servetine, yuvalarına el koydular, makamlarından düşürdüler, yuvalarını yıktılar, itibar suikastı düzenlediler !!!
 
Tuzağa düşürdükleri işinsanlarını, siyasetçileri, bürokratları şantaj yoluyla uzun yıllar nasıl linç ettiler, sömürdüler, ne yuvalar yıktılar bilmiyor muyuz ?!
İnsanlar evlenirler, boşanırlar !
Doğmak ve ölmek kadar doğal bir olay değil mi?
Evliyken de ilişki yaşayabilirler, bu onların tercihi de olabilir…
Kimseyi ilgilendirmez ki!
 
Dinime küfreden Müslüman olsa bari !
 
Bu ülkenin aslan gibi evlatları sırf yatırım yapıyor, istihdam yaratıyor, ihracatla ülkesine ve milletine hizmet ediyor diye saldırmak, ancak ve ancak hain şerefsiz FETÖ’cülerin işi olur !
 
Sözde gazeteci bir ahlaksız, yurtdışında bir ülkeden yaptığı yayınlarla insanlara çamur atmaya devam ederken, insanları nasıl aldattıklarını çok iyi bildiğimiz, sözde imamları Fettoş’un kurduğu sözde cemaatle uluslararası ajanlık faaliyetlerini nasıl yürüttüklerini hep birlikte öğrendiğimiz, Dünya’nın en büyük ihanet ve ajanlık örgütünün üyesi çıkmış Türkiye’nin gururu bir ailenin ferdine özel hayatı üzerinden saldırıyor !
 
Hain keltoş Fettoşçu !
 
Bu ülkeyi ve bu ülkenin onurlu, şerefli yatırımcılarını yıpratmanıza, attığınız çamurlarla kirletmenize izin vermedik, vermeyeceğiz !
 
Hadi siz geçmişten gelen düzen ve alışkanlıklarınızla çıkıp allandıra ballandıra anlatıyorsunuz da, sosyal medyada da sahte hesaplar üzerinden algı yaratıp işdünyasını nasıl haraca bağladığınızı da bilmiyor muyuz !
 
Her insanın özel hayatı kendini ilgilendirir !
Evli de olabilir, bekar da !
Evli biriyle de olabilir, bekar biriyle de…
Çocuk da yapabilir, onu nüfusuna da geçirebilir !
 
Sen ve senin gibi sahte hacı, hocaların mini minnacık kız ve erkek çocuklarına yaptığı cinsel istismarları da çok iyi biliyoruz !
Aynaya bakın yüzünüz varsa !
Günahınızda boğulun inşallah hainler…
Hadi ordan şerefsiz Fettoş’çu !!!
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar