Skip Navigation Links

Ne Beklediniz ki?!

Hep diyorum ya, seçim bitti geçim başladı diye... Hayıflanmalar, böyle bilmiyorduk diyenler Vs...

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Ne zannettiniz, seçim döneminde olduğu gibi sahte gülücüklerin süreceğini mi ?!
O kadar uyarıyorum yıllardır, partizanlık yapmayın, kimse içiin kimseyle kötü olmayın diye...
Cebinde üç kuruş parası yok, desteklediği aday kazansın diye herkesle kötü olacak paylaşımları sosyal medyadan yapıyor, rakip adayın taraftarlarına ağız dolusu küfürler ediyor !
Allah akıl fikir versin ...
Ne bekliyordun ?
O sahte gülücüklerin yerini azarlamalar, tanımazdan gelmeler, kamyon dolusu ego alır, sen de ortada öyle kalırsın !
 
Seçim döneminde iki kare fotoğraf çekilince başkan yardımcısı yapacak, seni nüfusuna mı alacak sandın ?
 
İşte siyaset öyle bir şey ....
Vefa arama !
 
Seçim öncesi adaylar ceket ilikler seçmenin karşısında eğilirler, bu da ortalama 2 ay sürer, seçim sonrası da vatandaşın ceket ilikleyip eğilme süresi yine takribi 4.5 yıl sürer !
 
Telefonlarına bakmıyor diye hayıflanma, attığın mesajlara görüldü yapıp da cevap vermemesine şaşırma, bunu kendi ellerinle sen yaptın !
 
Gelelim ilçe belediyelerindeki tabloya;
İskenderun ve Arsuz yeni başkanlarıyla oldukça hareketli.
Gerek kadro değişiklikleri ve gerekse göze hoş görünecek düzenlemeler yapılıyor...
İskenderun ve Arsuz'da siyasi parti değişikliği olmadığı gibi, kendi ekiplerini kurma derdiyle hazırlıklarını yaparken, bir yandan da sahada ciddi bir hareketlilik içindeler...
Önce çevre düzeni...
Daha kalıcı hizmetlerin hazırlıklarını hissediyorum...
Yakında basın toplantısı düzenleyip önümüzdeki sürece ilişkin kısa, orta ve uzun vadeli vizyon projelerini ortaya koyacaklarına inaniyorum...
Her iki ilçenin gözü ve kulağı Hatay Büyükşehir Belediyesinde...
Arsuz'da büyük oranda altyapı ve kanalizasyon olmadığı gibi, bir çok mahallenin içme suyu şebekelerinin de yenilenmesi gerekiyor...
İlçe belediyesinin sorumluluklarıyla büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanları çok farklı, karıştırmamak gerek !
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay mitinginde söylediği ve tehdit olarak algılanan 'Hatay garip kaldı ve mahzun kaldı, oy verin gereğini yapalım, ayağa kalıdralım !' sözü vicdanları yaralamıştı !
Oy da verildi, gereği de yapıldı, şimdi sırada Cufmhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti Hükümetinin sözünü tutması ve tüm bakanlıkların imkanlarını Hatay'a yağdırmalarını bekliyoruz.
O beklediğimiz hizmet yağmuru yağmazsa da eğer, önümüzdeki genel seçimlerde bu kez de AK Parti çok mahzun ve garip kalabilir, bunu görmemek için de kör olmak lazım !
Yerel seçim sonucu büyük oranda kaybeden AK Parti için dedi ki;
Son Kale Hatay !
 
Yapın geraeğini o zaman, sabırsızlıkla bekliyoruz ...
 
10 yılda hiç el değmemiş, büyükşehrin nimetlerinden yararlandırılmamış Arsuz, bu dönem oldukça heyecanlı, partilisi Lütfü Savaş'ın saltanatı döneminde gıkı çıkmayanlar, bugünlerde söz konusu Ak Parti'li başkan olunca 'Büyükşehir Belediyesi Nerede?' diye seslerini yükseltmeye başladılar...
Büyükşehir belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlamak üzere, acil ihtiyaçlardan başlamak üzere Arsuz ve İskenderun başta olmak üzere tüm ilçelerde seferberlik için çok az kaldı merak etmeyin !
 
İskenderun'da Başkan Mehmet Dönmez'in Gaziantep, Konya ve Kayseri Büyükşehir Belediyelerinin desteğini alması ve yakında gözle görülür çalışmaların hazırlıklarının yapılıyor olması takdire şayan...
Aynı adımları Arsuz Belediyesi'nden bekliyorum !
CHP'li İstanbu, Ankara, Antalya ve Adana Büyükxşehir Belediyelerinin Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün'e destek verip, sorunlara kısa sürede müdahele etmelerini bekliyorum...
Önce talep edilmesi ve konuların takip edilmesi gerekiyor...
Talep – Takip _ Taciz !
3 T ...
Seçim öncesi İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Hatay'a destek sözleri vardı.
Gerçekleşmesi için hatırlatmak ve girişimde bulunmak gerekmez mi?
Yoksa hala belediyenin işçi çavuşuna kadar değişiklik ve görevden almalara kadar düşüyorsa yapılanma, çok işimiz var çok !
Büyük düşünenler büyük adımlar atarlar, küçük düşünenler ise küçük işlerle uğraşıp belediyenin 30 yıllık işçi çavuşuna kadar inerler !
Yapmayın beyler yapmayın !
İdari kadro ne isterse alttaki şefler, çavuşlar, memurlar, işçiler onu yapar ,,,,
At sahibine göre kişniyorsa eğer, belediyenin işçi çavuşuyla da uğraşmayın !
O kadar da küçülmeyin....
Hem de sonuna kadar gönülden, kaplten destek vermiş, ikna edilmiş değil inanarak aynı yolda yürümüş birini hiç ama hiç cezalandırmaya kalkmayın, bence de komik olmayın !!!
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet