Skip Navigation Links

CHP, AKP’nin Adaylarını Beklesin!!!

Malum! CHP’nin Hatay Büyükşehir Adayı eski AK Parti’li yeni CHP’li Lütfü Savaş oldu.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 

 CHP PM’de olup bitenlere anlam vermek mümkün değil.

 
İtirazlar, konulan şerhler ve genel başkan Kılıçdaroğlu’nun verdiği ince ayarla kabul edilmesi..

 

Bundan sonra Lütfü Savaş için diyecek bir lafım yok!

 

CHP camiasına hayırlı uğurlu olsun..

 

Hani CHP’nin içinde yetiştirdiği hiçbir değeri yok ya, İskenderun adayı olarak da AK Parti’nin adayını açıklamasını beklemelidir CHP!!!

 

Nedenine gelince; Açıklanan adaydan sonra açıkta kalacak bir çok isim olacak AK Parti’de..

 

CHP’nin AK Parti ve MHP’den transferle yürüttüğü aday politikasının devamı olarak, aday gösterilmeyen bir ismi AK Parti’den mutlaka transfer etmelidir.

 

Bu geleneği bozmamalı ve mevcut CHP’li aday adaylarından birini değil, AK Parti ve MHP’de açıkta kalan birisini aday gösterilmelidir CHP!!!

 

Hatta biraz daha ileriye gideyim, Arsuz’da da bunu yapmalıdır!!!

 

CHP madem sosyal demokrat açılımlardan sıyrılıp sağ açılımlara yöneldiyse, Arsuz’da da yüzde 35 civarında bir oy oranına sahip olan AK Parti’nin bağrından kopmuş bir yiğidini aday olara atayarak büyük bir çığır açmalıdır!!!

 

CHP tabanı zaten kuzu ya!!!

 

Aday kim olursa olsun zaten CHP tabanı biat eder, saygı duyar, eli kırılsa başkasına oy vermez ya, işte onun içindir ki, gelenek bozulmasın, İskenderun, Arsuz ve Defne’de de AK Parti’li veya MHP’li adaylara yönelik bir çalışma yapsın!!!

 

Zaten AK Parti Arsuz’da eski CHP’li bir aday bulmuş kendine..

 

İddiaya göre; CHP’den eski Hatay Milletvekili Aziz Yazar AK Parti’den Arsuz Belediye Başkan Adayı oluyormuş..

 

Bunun rövanşı mutlaka alınmalı ve CHP de AK Parti’li birini aday göstermelidir!!!

 

Allah ıslah etsin diyebileceğim CHP Genel Merkezinin bu yazdıklarımı kaile almasını bekliyorum.. Onlar çıldırdıysa ben de çıldırdım!!!

 

Hatta CHP Hatay Büyükşehir Aday Adayı olan Osman Tufan’a da bir önerim olacak; ilk fırsatta AK Parti veya MHP’ye transfer olsun, oralarda üç-dört yıl siyaset yapsın o zaman belki kıymete biner de CHP oralardan transfer ederek kendisini aday gösterebilir!!!

 

Eğer CHP’ye sosyal demokrat aday lazım değilse, AK Parti ve MHP’li olmak gerekiyorsa, Osman Tufan’ın bunu bu şekilde yapması gerekmez mi?!!!

 

Adam gibi adam Osman Tufan’ın gözünün içine baka baka, bize senin gibi sosyal demokrat yaramaz diyebilen bir sözde sosyal demokrat bir CHP yönetimine de en iyi yanıt bu olmalıdır!!!

 

 

 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ihsan fatih mursaloğlu 24 Aralık 2013 Salı
Sevgili Gökhan öncelikle güzel bir medya sitesi kurduğun için seni kutlarım bu site vasıtasıyla Hatay ve İskenderun haberlerini ilgi ile takip ediyorum.Cumhuriyet Halk Partisinin özellikle Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Hatay büyükşehir belediye başkan adayı olarak Lütfi Savaş'ı seçmesi doğru bir strateji olarak görüyorum.Neden bu fikirde olduğumu yazmama rağmen malesef yorum uzunluğunun 500 karakterle sınırlı olmasından dolayı engellenmiştir.
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet