Skip Navigation Links

Kahramanlar..

Uzun yıllardır yazdığım yazılara son vermiş olmanın keyfini çıkarıyorum şu an.. Hep bir İskenderun Limanı edebiyatıyla sizlerle oluyo

Gazete Köşesi   A+a-

Uzun yıllardır yazdığım yazılara son vermiş olmanın keyfini çıkarıyorum şu an..
Hep bir İskenderun Limanı edebiyatıyla sizlerle oluyordum..
Ah bir özelleşse filan..
Ve sonunda muradımıza erdik..
Limak aldı limanı.. Hem de dünya kadar paraya.. Daha da bir sürü yatırım yapacak ve Devlete de büyük para kazandırdı.. Teşekkrler Limak İskenderun’a önem verdiğin için..
İskenderun Limanı Özelleşme sürecinde en önemli nokta; İskenderun Girişim Grubu olarak ihaleye giren Uğur Ateş, Bülent Aymen, Aksel ve Emil Butros ile YDA İnşaat, tarihi bir iş başardılar.
Hep korktum..
Hep ihale iptal olacak bir şaibe karışacak da Mersin Limanı’nı işleten Akfen bir oyun oynayacak paranoyasına girdim..
İskenderun Girişim Grubu, Ateş, Aymen, Butros ile YDA İnşaat, yüreklere su serpen bir açık arttırma süreci yaşadılar..
Öylesine profesyonelce davrandılar öylesine imkanlarını zorladılar ki, alamasalar da limanı, çok önemli bir misyonu yerine getirdiler..
Tarihi bir görev, milli bir duruş sergiler gibi İskenderun Limanı’nın korkulduğu gibi niyeti farklı bir şirketin eline geçmesini de önlemiş oldular..
Açık arttırma sürecini takip ederken televizyon başında, hop oturup hop kalktım ama Akfen elendiğinde ihaleden rahat bir nefes aldım..
Çünkü yine dört yıl öncesine dönmek vardı işin içinde..
İtirazlar, iptaller ve dünya kadar karmaşa..
Başkaları ne düşünür bilmem ama İskenderun Girişim Grubu’nun üstlendiği misyon ve yerine getirdiği görev, ihale alınmışçasına mutlu etti hepimizi..
İskenderun Ekonomisinin önemli kahramanları çok önemli bir iş başaran Sayın Uğur Ateş, Sayın Bülent Aymen, Sayın Aksel ve Emil Butros kardeşler ile YDA İnşaat’a özellikle teşekkür ediyorum, birilerinin hoşuna gitmese de..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet