Skip Navigation Links

CHP ve Ayhan Kara..

Yine CHP ve yine gergin ve tedirgin eden bir bekleyiş süreci.. Önümüzdeki Pazar günü CHP İskenderun&rs

Gazete Köşesi   A+a-

Yine CHP ve yine gergin ve tedirgin eden bir bekleyiş süreci..
Önümüzdeki Pazar günü CHP İskenderun’da yine sürprizlere gebe bir kongre yapılacak.. Allah tüm CHP’lileri birleştirsin diye bir dua edesim geliyor ama ne kadar kabul olur bilmiyorum..
Elli keredir birleşme, bütünleşme adına ellerine fırsat geçti ama bir türlü bu fırsatlar değerlendirilmedi!
Neden acaba?
CHP, birilerinin çiftliği mi? Sorusunu sorasım geliyor..
“Küçük olsun benim olsun mantığı”, bugüne kadar CHP’yi iktidardan uzaklaştıran en önemli sorun değil mi?
CHP’nin il ve ilçe örgütlerinde koltuğa oturan, iktidara gelmiş gelmemiş umursamadan antidemokratik uygulamalarla partiye zarar vermeğe devam ediyor.
Dün Ayhan Kara’nın Petek Kafe’de düzenlediği basın toplantısına katıldım. Siyasete ilk atılma kararı verdiği günden bu yana yakından izliyorum..
Birleştirici, yapıcı ve en önemlisi samimi konuşmalarıyla İskenderun Basınından tam not aldı Ayhan Kara..
Kimdir peki Ayhan Kara..
Bilinen yönüyle Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi..
Peki başka?
İnşaat Mühendisi..
Yurt dışında yıllarca yaşamış ve oralardan Türkiye ve Hatay’ı izlemek fırsatını yakalamış.. İçinde olmakla dışında olmak arasındaki fark, bakmakla görmek arasındaki farkla eşdeğerdir bana göre..
Eşit şartlarda siyasetten sıkça bahseden Ayhan Kara, CHP İl ve İlçe örgütlerinde delegasyonu elinde bulunduran, kafasına göre delege listesi hazırlayanlara da öfkeli..
Eşit şartlarda siyaset yapıldığı takdirde, kaybetse dahi üzülmeyeceğini ifade eden Kara, gençlerin siyasetteki idolü olarak kadınlardan ve gençlerden büyük destek göreceğe benziyor.
Hala CHP’de değişmeyen, değişmek istemeyen, yenilikleri reddeden ve partiyi babasının çiftliği gibi kullananlara karşı verdiği mücadele takdire şayan..
Dedik ki, “Samimiyet!”
Ayhan Kara’da gördüğüm samimiyeti, siyasetçilerin çoğunda göremiyorum.. Zaten çoğu da “mezara kadar değil pazara kadar” diyorlar ya zaten davranışlarıyla.. Bunun içindir ki, Türkiye’de Ayhan Kara gibilere ihtiyaç var..
“Okyanus’ta bir damla” sloganıyla yola çıkan Ayhan Kara’yı siz de yakından tanıyın.. www.ayhankara.org yi tıklayın yeter..

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
Sag-Blok-Reklam
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet