Skip Navigation Links

Arsuz'da 5 Yıldızlı Öğretmenevi !

İlk kez gittim, açılış töreni günü şehir dışı programımız nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak katılamamıştık.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Arsuz'da 5 Yıldızlı Öğretmenevi !
 
İlk kez gittim, açılış töreni günü şehir dışı programımız nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyiti Yönetim Kurulu olarak katılamamıştık.
O kadar beğendim ki, hayran kaldım.
Eski hali çok kötüydü.
İskenderun'da Beştemmuz İlkokulu Müdürü iken Arsuz Öğretmenevi Müdürlüğü görevine atanan kıymetli eğitimci Ceyhun Memiş dostumuzun çabaları bu sonucu çıkarmış.
Görev yaptığı her kuruma, her ortama değer katan devletçi kişiliğiyle de milletin ortak değerlerine her zaman sımsıkı sarılmayı şiar edinmiş bir isim olan Ceyhun Memiş, öğretmenevinin her noktasında misafirlerine mutlu ve huzurlu bir ortam sunmak için tasarlamış.
Öğretmenevi'nde yaptığı her çalışmada elde ettiği başarıyı anlatırken Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar'ın sunduğu imkanlar ve verdiği desteğe dikkat çeken Ceyhun Memiş, Arsuz'da gerek konaklamanın kalitesinde ve gerekse restoran hizmetlerinde en uygun fiyat politikasında da oldukça iddalı.
Herşey o kadar güzel tasarlanmış ki, turizm şehirlerinde bir otelde ne varsa fazlasıyla sunulmuş.
Havuzu, denize mesafesi, bahçesi, dinlenme alanları, restoranı, çok güzel düzenlemiş odalarıyla muhteşem bir konseptin vücut bulduğu Arsuz Öğretmenevi, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar'ın sonsuz desteği ve Öğretmenevi Müdürü Ceyhun Memiş'in geceli gündüzlü çalışmalarıyla hizmete girdi.
 
Depremin hemen ardından emniyet mensuplarına da konaklama imkanı sunan, bölge halkına her gün sıcak yemek dağıtımı yapılan önemli bir üs görevini de personeliyle ifa eden Arsuz Öğretmenevi, toplumsal sorumluluğunu yerine getirir getirmez hızlı bir tadilatın ardından yaz sezonuna yetiştirildi.
Öncelikle odalarından mutfağına, ortak kullanım alanlarından restoranına kadar tüm detayların en güzel şekilde tasarlandığı Öğretmenevi, havuzunun yanısıra son haftalarda Arsuz Belediyesi'nin sahil şeridinde yaptığı düzenlemeler ve temiz çalışmalarıyla da denize kısa yürüyüş mesafesinde hizmet veriyor.
Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ve Öğretmenevi Müdürü Ceyhun Memiş'in şahsında emeği geçen, katkı veren herkesi yürekten kutluyorum.
Okul Müdürü idealist bir eğitimci olarak kendini bir anda tadilatın ortasında şantiye şefi ve ardından da otel işletmecisi şeklinde bulan Ceyhun Memiş, personel seçiminde de ilçenin farklı mahallelerinden en başarılı isimleri alarak kadrosunu güçlendirmiş.
Anlatılmaz yaşanır dedirten Arsuz Öğretmenevi konsept olarak, kalite ve fiyat politikasında sadece Arsuz'da değil Türkiye'nin en ucuz konaklama yerlerinden birisi...
Teşekkürler Hasan Gökpınar Kaymakamım,
Teşekkürler Ceyhun Memiş&;Müdürüm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
Sag-Blok-Reklam
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet