Skip Navigation Links

Şanslıyız, çünkü;

  Şanslıyız, çünkü; Dün sabah saatlerinde Özel

Gazete Köşesi   A+a-

 
Şanslıyız, çünkü;
Dün sabah saatlerinde Özel Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Doktor Ender Çolakoğlu, Başhekim Doktor Zeki Karaoğlan ile Kalp Damar Cerrahi ve Kardiyoloji bölümü hekim kadrosunun katıldığı kahvaltılı basın toplantısındaydım.
Hepimiz için bir gurur tablosu vardı..
İskenderun için hayaldi gerçek oldu diyebiliriz..
Devlet eliyle uzun yıllardır yapılmayanları bölgemizin iki önemli yatırımcısı Sayın Metin Yıldız ve Sayın Mahir Taner yaptı..
Yollarda yitirilen hayatlar, en basit kalp krizlerinde dahi İskenderun ve civarında hastayı yaşama döndürecek tam teşekküllü bir hastane olmaması nedeniyle Adana yolları arşınlanıyordu..
Tam ben bunu düşünürken, basın toplantısında merhum babasının kalp rahatsızlığı için Adana’ya, açık kalp ameliyatı için ise Gaziantep’e gitmek zorunda kaldıklarını anlatan İHA İskenderun Temsilcisi Ahmet Seher arkadaşım beni çok duygulandırdı..
Yollarda çektikleri çileleri, maddi ve manevi yıpranmaları anlattığında, Kalp Damar Cerrahisi ekibi başkanı Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu başını hafif sallayarak dinledi..
Belli ki, uzun yıllardır yüzlerce kilometre uzaklardan kendisine gelen hastalarının sıkıntılarını çok iyi biliyordu..
Hepimiz için çok önemli..
Yollarda kaybettiğimiz Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen büyüğümüz gibi tanınmış bir çok ismin kalp krizi sonrası yakınlarıyla birlikte yaşadıkları kabusu tekrar anlatmaya gerek görmüyorum..
Tabiî ki bu yatırımların arkasında isimleri çok az insan tarafından bilinen ve reklamı sevmeyen yüreği kocaman iki adam gibi adam var..
Sayın Metin Yıldız ve Sayın Mahir Taner..
Özel Gelişim Hastanesi’ni aldıkları günden bu yana yatırımlarına hiç ara vermediler..
“Madem bu şehirde kazandık ve bu şehirde yaşıyoruz, öyleyse insanımıza hizmet etmek zorunluluğumuz var” diyerek yola çıktılar..
Kocaman iki yürek Yıldız ve Taner, sadece kalbinizi değil aynı zamanda kanser olmuş bedenleri de iyileştirmek için yatırımlarına yakında başlıyorlar..
Özel Gelişim Hastanesi’ni, adına yakışır bir şekilde A’dan Z’ye tüm bölümleriyle en mükemmel seviyeye getirmek, teknolojisini ve kadrolarını yenilemek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorlar..
Ne mutlu ki bize; sağlık sorunumuz ne olursa olsun, en son teknoloji ve akademik kadroyla donatılmış bir Özel Gelişim Hastanesi var..
Geçmiş yıllardaki sıkıntıları atlatmamızı sağlayan Özel Gelişim Hastanesi Sahipleri Sayın Metin Yıldız ve Sayın Mahir Taner başta olmak üzere, Genel Koordinatör Uzman Doktor Ender Çolakoğlu ile Başhekim Uzman Doktor Zeki Karaoğlan’a bu yatırımları yaparken gösterdikleri çaba ve hassasiyete teşekkür etmek gerekiyor..
Çünkü sağlık ihmale gelmez..
İyi ki varsınız.. Herkese sağlıklı günler diliyorum..
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet