Skip Navigation Links

Teşekkürler Sadullah Ergin..

İskenderun-Payas, Dörtyol-Erzin-Osmaniye ve Ceyhan hinterlandına değinmesini beklediğim Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, konuşmasın

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderun-Payas, Dörtyol-Erzin-Osmaniye ve Ceyhan hinterlandına değinmesini beklediğim Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, konuşmasının ara satırlarında mutlaka bahseder diye beklerken bir türlü bahsetmedi.
AK Parti Hükümeti’nin en önemli projelerinden olduğunu bildiğim sanayi hinterlandından bir türlü bahsetmeyen Sayın Ergin’i yadırgamadım.
Projeler olgunlaşmadan, her şey netleşmeden kamuoyunu bilgilendirmeyi uygun bulmadığını bildiğim Sayın Ergin’in populist bir politikaya karşı olması çok doğal.
Milletvekilliğine seçildiği günden bu yana yakından takip ettiğim Sayın Bakan Ergin, “Az laf çok iş” politikası izliyor.
Olması gereken de bu değil mi zaten?
Sırf medyada yer alabilmek için atıp tutanları da çok gördük..
Bir açıklama yaptılar, “oldu-bitti” dediler ama bir türlü ne oldu ne de bitti..
Peki ne oldu?
Zamansız öten horoz artık suskun bir kedi gibi..
Örnek alınması gereken bir siyaset ve devlet adamı olan Sayın Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in, daha önce de bir çok yazımda ifade ettiğim gibi, “Çok konuşup az iş yapanların” tam tersi bir çizgiye sahip olması hepimiz için çok büyük bir şans.
Adam çalışıyor, hem bölgesine hem de ülkesine hizmet ederken, çok titiz ve mütevazı bir duruş sergiliyor.
Teşekkürler Sayın Sadullah Ergin..
İTSO’da toplantı başlamadan dikkatimi çeken ve sürekli olarak da yakından izlediğim bir tablo oldukça ilgi çekiciydi.
Sevgili Mehmet Ağabey, yani AK Parti’nin geçmiş dönem Hatay Milletvekili Sayın Mehmet Soydan da protokol sırasında oturmuş arada bir AKP İl Başkanı Sayın Adem Yeşildal’la bir şeyler konuşuyorlardı.
Benim tanıdığım Mehmet Soydan, tuttuğunu koparan bir yapıya sahip.. Gemiyi hiç terk etmedi.. Sabın Başbakan Erdoğan da Hatay ziyaretinde Sayın Soydan’ı yanıbaşında görünce teşekkür etmişti. Bravo Sayın Soydan’a, birlikte yola çıktığı insanları yarı yolda bırakmadığı için..
Sayın Soydan, bugün İskenderun’da bitti-bitiyor, gitti-gidiyor” açıklamalarına konu olan hizmetlerin başlamasını sağlamıştı. Vekilliği sonlanan Mehmet Soydan’dan sonra da geçen yıllarda çok bir şey de değişmedi.
Sayın Sadullah Ergin’in desteğiyle yatırımlar için ödenekler çıktı ama çalışmaların takibi konusunda AK Parti İskenderun İlçe sınıfta kaldı.
Yani sözün özü “Gitti-gidiyor, bitti-bitiyor.com” dönemi kapanıyor ya, orası daha önemli İskenderun için…

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet