Skip Navigation Links

Oğuz Akkaya, İskenderun'un Evliya Çelebi'si Oldu...

Son pişmanlık neye yarar ?

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Oğuz Akkaya,
İskenderun'un Evliya Çelebi'si Oldu...
 
Son pişmanlık neye yarar ?
Yıllardır CHP'nin yerel yönetimlerde ve genel seçimlerde başarılı olması için karşılıksız çalışan Oğuz Akkaya, sadece seçimden seçime halkla bütünleşmediğini her fırsatta gösteriyor.
Seçim bitti, siyasette sular duruldu da neden Oğuz Akkaya'yı yazıyorum?
Tüm gezilerinin samimi ve içten oluşu, seçimden sonra da gezmesinden belli olmuyor mu?
Evliya Çelebi misali her gün bir mahallede esnaf ve muhtarlık ziyaretlerinde Oğuz Akkaya...
CHP'nin İskenderun adayı Oğuz Akkaya olsaydı, AK Parti'nin seçim kazanması hayal olurdu !
Okuyunca anlayacaksınız ...
İskenderun Belediye Başkan Adaylığı konusunda CHP'nin bir kaç favori isminden birisi olarak her zaman gündemde olan Oğuz Akkaya, sessizliğini korumaya devam ederken aynı zamanda dost ziyaretlerinde siyaset üstü gönül muhabbetlerinde takdir görüyor.
Duruş, ilkeler, memleket sevdası, idealler, ülkenin geleceği, milletin huzur ve refahı gibi daha bir çok konuda kafa yoran ve çözüm yollarını her fırsatta dillendiren Oğuz Akkaya, siyasetin keşmekeşliğinden uzak, etik ve ahlaki değerler ışığında ilerlemeye devam ediyor.
Nasıl takdir etmeyim ki?
Çünkü;
Siyasetin gönülleri fethetme sanatı olduğunu büyüklerinden öğrenmiş, samimi ve içten duygularla hareket etmiş bir isim Oğuz Akkaya, sıkılmadık el, girilmedik ev, basmadık kaldırım taşı bırakmaksızın çalışmanın başarıyı getireceğini en iyi bilenlerdendi.
Gitmediğin yerde, sıkmadığın elin sana oy vermesini, önyargılarını yıkmasını beklemek hayalperestlik olacaktı ve bunun karşılığını en iyi bilenlerden birisi de Oğuz Akkaya, gönüllere girerek bunu başardı.
Her seferinde CHP'den İskenderun Belediye Başkan Adaylığı gündemde tazeliğini korurken, ne sosyal medya hesaplarından ne de bölge basınından tek bir kelime bile etmeyen Oğuz Akkaya'nın bakışı, duruşu, dengeleri gözeten adımları, partinin başarısını kendi ideal ve hayallerinin üstünde gören CHP sevdalısı olması ise tüm kamuoyunun dikkatini çekti.
Bir çok CHP'linin keşke Oğuz Akkaya aday olsaydı sitemleri ise son günlerde kulislerde dillendiriliyor.
Sağ görüş kökenli Oğuz Akkaya'nın CHP'ye katkısını bilen gerçek parti sevdalılarının ortak görüşü, partinin ilkelerine ve ideallerine, programına uygun davranan siyaset üstü bir ismin varlığının her zaman CHP'ye güç katacağı görüşündeler.
 
Siyaset, birikim istiyor, vizyon ve kararlılık, gönül zenginliği, toplumun her kesimini kucaklayacak yürek istiyor...
Seçimler geçti bitti de, Oğuz Akkaya'nın sağ görüş kökenli olduğu için aday yapılmasına karşı olanların dahi pişmanlığı dikkat çekiyor...
Hani AK Parti İskenderun'da seçimi bin civarında oy farkıyla kazandı ya, Oğuz Akkaya CHP'nin adayı olsaydı en az 10 bin fark atardı AK Parti'ye diye de iddalı bir cümleyle sözlerimi tamamlıyorum.
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet