Terminal Peronları Boyama Çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından şehirlerarası otobüs terminallerinde yolcu otobüs peronlarının

Terminal Peronları Boyama Çalışmaları
Yayınlama: 03.03.2017
Düzenleme: 03.03.2017 16:24
A+
A-
 
 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından şehirlerarası otobüs terminallerinde yolcu otobüs peronlarının yerlerini belirlemek amacıyla peron park çizgileri boyama işlemi başlatıldı.
 

HBB ekipleri, Erzin ilçesinde hizmet veren şehirlerarası otobüs terminalindeki yolcu otobüs peronlarına her firmanın yolcu otobüsünün park yerinin belirlenmesi amacıyla başlattığı çalışma ile peron park yeri belirleme işlemi başlatıldı. Şehirlerarası taşıma yapan araçların peronlarının ve park yerinin belirlenmesini sağlayan HBB ekipleri, engelli vatandaşları da unutmayarak bordür çalışması gerçekleştirdi. HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, terminalde vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için gerçekleştirilen çalışmaların il genelinde sürdüreceklerini bildirdi. 
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.