Skip Navigation Links

Özel Gençlere Vanessa Şirin Mercan Dokunuşu

VANESSA Güzellik ve Estetik Merkezi, sosyal bir etkinliğe imza atarak rehabilitasyondaki gençlere ücretsiz uygulama yaptı.

Özel Gençlere Vanessa Şirin Mercan DokunuşuWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Kanatlı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren VANESSA Güzellik ve Estetik Merkezi, sosyal bir etkinliğe imza atarak Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel gençlere ücretsiz uygulama yaptı.
 
"AMACIMIZ BU GENÇLERİ MUTLU ETMEK"
Sosyal projeyi hayata geçiren VANESSA Güzellik ve Estetik Merkezi İskenderun işletme sahibi Şirin Mercan, "Amacımız engelleri ortadan kaldıracak bir etkinliği gerçekleştirmekti. Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile yaptığımız program çerçevesinde buradaki gençlerin ihtiyacı olan uygulamaları ekip olarak yerine getirdik.
 
"ONLAR MUTLU OLUNCA BİZ DE MUTLU OLDUK"
Onların mutlu olduğunu görmek tüm çabalarımızın sevindirici karşılığı oldu, bizler de mutlu olduk.
Rehabilitasyon merkezi yöneticilerine bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. VANESSA Güzellik ve Estetik Merkezi olarak bu tür sosyal projelere devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
 
 
REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN TEŞEKKÜR
Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri de bu hizmet ile eğitim alan gençlerin çok sevindiğini belirterek, "Şirin hanıma ve ekibine bu çok teşekkür ediyoruz" dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Gençlere Vanessa Şirin Mercan Dokunuşu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet