Skip Navigation Links

YAYLADAĞI BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE

Yayladağı Belediye ekipleri kapalı olan yolları açmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

YAYLADAĞI BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE

Yerel   A+a-

Tüm Türkiye’yi ve Hatay’ı etkisi altına alan kar yağışı Hatay’da sabahın erken saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında Yayladağı’nda yol açma çalışmalarının devam ettiğini belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın: "İlçemizin 21 mahalle yolu yoğun kar yağışı nedeniyle kapandı. Yayladağı Belediyesi Fen İşleri Ekiplerimiz 7/24 hizmet vererek kapanan yolları açmaya devam ediyor. Şenköy ve Ayışığı mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz." dedi.
ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Çalışmaları inceleme esnasında konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın: “Belediye ekiplerimiz yoğun kar yağışı nedeniyle seferber ettik. Aniden bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle; Antakya/Yayladağı karayolu ve ilçe bağlantı yollarında vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için Belediye ekiplerimiz sahada aktif çalışmalarını sürdürmektedir. Lütfen aracınızda kar lastiği veya zincir olmadan yola çıkmayınız. Yolculukta olanlara dikkatli olmaları uyarısı ile hayırlı yolculuklar dilerim.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.
ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye'yi etkisi alan yoğun kar yağışından nasibini alan Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne bağlı ŞENKÖY Mahallesi'nde bir yandan kapalı olan yolların açılması için çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da çocuklarla kartopu oynamayı ihmal etmedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet