Skip Navigation Links

Şehit Ömer Vanlı Kütüphanede Yaşayacak

1988 Yılında Tunceli ilinde görev yaptığı sırada şehit olan Özel harekat polisi Ömer Vanlı adına İskenderun’da kütüphane açıldı .

Şehit Ömer Vanlı Kütüphanede YaşayacakWeb
TV

Gündem   A+a-

Özel harekatçı şehit polis memuru Ömer Vanlı’nın adını yaşatmak için Bekbele ilkokuluna yeni bir kütüphane yapıldı.
İskenderun ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan Motosikletli Yunus Timlerinin katkılarıyla Milli eğitim müdürlüğüne bağlı Bekbele ilkokuluna kütüphane yaptılar.
İskenderun İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı yunus timlerinde görev yapan Şehit polisin oğlu Ömer Vanlı ve meslektaşları kütüphanenin gelecek nesillere destek olması için tüm imkanlarını seferber ettiler.
Kütüphanenin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Jandarma komutanı Yusuf Yıldırım, Sahil Güvenlik komutanı Oğuz Emre Çiçek, okul Müdürü Ömer Osman Çolak, mahalle muhtarları ve Şehit polisin ailesi katıldı. Okulda gerçekleştirilen açılışa Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik’te katkı verdi.
Açılışta Konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Emniyet teşkilatına bu kütüphane için teşekkür ediyorum dedi.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise Şehit olan polisimizin evladı da bizimle birlikte görev yapıyor. Bugün hem çalışma arkadaşlarımla birkez daha gurur duydum. Çünkü şehitlerine her daim sahip çıkıyorlar ve onun adının yaşaması için de çok gayret gösterdiler dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şehit Ömer Vanlı Kütüphanede Yaşayacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet