Skip Navigation Links

Arsuz’da Sevgiyle Engelleri Kaldıran En Özel Buluşma

Arsuz’da Sevgiyle Engelleri Kaldıran En Özel Buluşma

Arsuz’da Sevgiyle Engelleri Kaldıran En Özel Buluşma Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara, ilçenin sosyal ve kültürel gelişimine her zaman katkı sunan, sosyal sorumluluk projelerinde ön saflarda yer alan pırlanta gibi yüreğiyle özel insanlara dokunmayı, onlara destek olmayı yaşam biçimi haline getirmiş Ev Hanımı Özlem Ulus’la biraraya geldi.
Engelliler Haftası nedeniyle Özlem Ulus’la biraraya gelen Dernek Başkanı Tuğba Kara, Arsuz’lu Özel Birey 25 yaşındaki Burak Ekenel’le kurulan dostluğu, aralarındaki güçlü bağı konuştu.
Bir gazeteci gibi Özlem Ulus ile Burak Ekenel’le röportaj yaparak duygularını alan Tuğba Kara, sevginin gücüyle özel bireylerin hayata tutunmasındaki etkiyi gözler önüne serdi.
Fanatik Beşiktaş taraftarı Özlem Ulus’la yine Fanatik Galatasaray taraftarı Burak Ekenel’in ezeli rekabet ve ebedi dostluk bağlarını en net ve doğal şekilde ortaya koyan bir sohbet gerçekleştiren Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara, Özlem Ulus gibi bir çok kişinin özel bireylerle kurduğu bağların onların hayata tutunması ve sevginin gücüyle iyileşme göstermelerinde önemli etkisine vurgu yaptı.
Ezeli rakip ve ebedi dost Beşiktaş taraftarı Özlem Ulus ile Galatasaray taraftarı Burak Ekenel, birlikte çok güzel vakit geçiriyor, bisiklet sürüyor, bir çok etkinliğe imza atıyorlar.
Aslında röportaj tüm güzelliği ortaya koyarken, Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara’nın Özlem Ulus ve Burak Ekenel’le yaptığı sohbeti izlerken kendinize pay çıkarın, örnek alın diyoruz…
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Sevgiyle Engelleri Kaldıran En Özel Buluşma  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet