Skip Navigation Links

Hatay’da Parkomat Yetki Karmaşası !Yetki kimde?

Yetki ilçe belediyesinde ise Lütuf neden HBB’den Geldi ?

 Hatay’da Parkomat Yetki Karmaşası !Yetki kimde?Web
TV

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi, 5 ilçede uygulanan parkomat uygulamasına pandemi nedeniyle ödeme yapılmaması yönünde duyuruya çıktı!
Soru 1 : Otoparklar 30 Aralık 2020 tarihi itibariyle Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle büyükşehir belediyelerinden alınarak ilçe belediyelerine devredildiği halde, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olmayan bir konuyla ilgili özellikle bugünlerde neden lütufta bulunmak ihtiyacı hissetti ?
Soru 2: 1 yıldan fazla süredir tüm dünyada ve Türkiye’de Covid 19 salgın sürecinde esnaflar, vatandaşlar en zor şartlarda hayatlarını sürdürme gayretindeyken, parkomat ücreti lütfu neden 1 yıl önce yapılmadı ?
Soru 3 : 5 ilçede personel istihdam eden parkomat firmalarının personel giderleriyle ilgili zararın karşılanmasına herhangi bir katkı sunmak lütfu düşünüldü mü?
Soru 4: Eğer parkomat sisteminde halkı mağdur eden bir durum vardıysa da, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2016 yılından bu yana neden bu sistemi uygulamaya ısrarla devam etti !
Soru 5: 2020 Aralık ayında yürürlüğe geren Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle büyükşehir belediyelerinden alınarak ilçe belediyelerine devrolan otoparklarla ilgili yetkili olmadığı bir konuda Hatay Büyükşehir Belediyesi hangi yetki belgesiyle ‘Parkomat ödemesi yapmayın” duyurusuna çıktı ?
Soru 6 : Parkomat ücreti ödemek zorunda mıyız?
Bu soruların yanıtları videomuzda !
Bu soruların yanıtlarını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş ve ilgili daire başkanlarından bekliyoruz !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hatay’da Parkomat Yetki Karmaşası !Yetki kimde? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet