Skip Navigation Links

Mehmetçik engellileri sevindirdi

Şırnak’ta görev yapan Mehmetçiklerden Kırıkhan Engelliler Derneği’ne 12 adet tekerlekli sandalye

 Mehmetçik engellileri sevindirdiWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 Şırnak’ta görev yapan Mehmetçikler tarafından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan engelliler derneğine 12 tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu Mehmetçikler, Kurban Bayramı öncesinde engellileri sevindirdi. Şırnak’ta görev yapan Mehmetçikler, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan engelliler derneğine 12 adet tekerlekli sandalye bağışı yaptı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkhan Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kayışkanat, “Beni en çok duygulandıran uzman arkadaşlarımızın yapmış oldukları bağış oldu. Sık sık irtibat kuruyorduk arkadaşlarımızla. Göreve gidip geldiklerinde görüşüyorduk. Aralarında topladıkları paralarla Kırıkhan da bulunan engelli arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşıladılar. Bende buradan dernek başkanı olarak bize bu bağışı yapan uzman arkadaşlarımıza şükranlarımız sunuyorum” dedi.
 
 
 
 Mehmetçik engellileri sevindirdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Hüseyin 9 Ocak 2021 Cumartesi
İyi günler Ben engelliyim raporun var 100 de 84 sol bacağım kesik Şeker tansiyon böbrek rahatsızlığı mı var Lütfen biri yardım bekliyorum elektrikli sandalye ihtiyaçlarını görmek için teşekkürler
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet