Skip Navigation Links

Yaparsa Necim Bozkurt Yapar Dediler!

Yukarı Nardüzü Mahallesi sakinlerinin otoban çevre yoluna istenen alt ve üst geçit isyanına kimsenin çare olmadığını belirten vatandaşlar: Yaparsa Nec

Yaparsa Necim Bozkurt Yapar Dediler!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Yukarı Nardüzü Mahallesi sakinlerinin otoban çevre yoluna istenen alt ve üst geçit isyanına kimsenin çare olmadığını belirten vatandaşlar:
 
Yaparsa Necim Bozkurt Yapar Dediler!
 
Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Nardüzü Mahallesi’nde bir çok ev ziyaretinde coşkuyla karşılandı, vatandaşların desteğini aldı.
Gittiği heryerde yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Nardüzü Mahallesi’nin Otoban Çevre Yolu üstünde kalan bölümünde vatandaşlarla buluşmasında, yıllardır çözüm üretilemeyen alt ve üstgeçit sorununu kesinlikle çözeceğinin sözünü verdi.
Çocuklarının okula giderken can güvenliklerinin bulunmadığını belirten vatandaşlar, bugüne kadar yaptıkları tüm başvuruların sonuçsuz kaldığına dikkat çekerek, çözüm odaklı hizmet anlayışından dolayı Başkan Bozkurt’a güvendiklerini söylediler.
 
Nardüzü Mahallesi’nde bir ev toplantısında yaşanan diyalog Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’u oldukça keyiflendirdi.
Başkan Bozkurt’un afişlerdeki resimlerine bakarak değerlendirdiğini ve ardından yaptığı araştırmada projelerini öğrendiğini belirten bir vatandaş, “resimlerine baktığımda güven veriyor. İnsan sarrafıyız. Gerçekten de yaptığım araştırmada herkesten aynı sözleri duydum. Yaparsa Necim Bozkurt yapar dediler. Ben de size destek vermeye karar verdim. Yolunuz açık olsun” dedi.
 
Bir çok toplantıda sorun ve talepleri not alan ve çözüm üreteceğinin sözünü veren Başkan Adayı Necim Bozkurt, projeleri, ortak aklı hakim kılan yönetim anlayışı ve bugüne kadar yaptıklarıyla halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
 
 
Şoför Esnafına Kaliteli ve Konforlu Yollar Sunacağız…
 
Yoğun programını akşam saatlerinde Arsuz ilçesinin köklü kuruluşlarından Gözcüler Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Zekeriya Kirmit ve şoför esnafıyla biraraya gelerek sürdüren Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, bölge halkını huzur ve güven ortamında gidecekleri yerlere ulaştıran şoför esnafına kaliteli ve konforlu hizmet verebilecekleri yolların sözünü verdi.
İlçenin köklü kuruluşlarından Gözcüler Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Başkanı Zekeriya Kirmit, sorunları Başkan Bozkurt seçildikten sonra aktaracaklarını belirterek, çıktığı yolda başarılar diledi ve desteklediklerini ifade etti.
Başkan Bozkurt, Arsuz’u mutlu, huzurlu ve bereketli yarınlara taşımak için toplumun verdiği desteğe teşekkür ederek, şoför esnafına kazasız belasız yolculuklar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yaparsa Necim Bozkurt Yapar Dediler! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet