Skip Navigation Links

Cumhur İttifakı Çağlara Meydan Okuyor

İskenderun Anıt Meydanında mahşeri bir kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler:

Cumhur İttifakı Çağlara Meydan Okuyor

Politika   A+a-

"Önümüzdeki yıllara mührünü vuracak olan Cumhur’un inanmış kadroları ile çağlara meydan okuyarak yürüyoruz. Bu milli ve yerli İttifak çatısı altında birlik ve beraberliğimiz ile tüm ulusal ve uluslararası problemlerinde üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
 
Akdeniz’in ve Körfezin incisi İskenderun tarihi günlerinden birini yaşadı. 24 Şubat'taki Antakya'daki mitingden sonra yine Erdoğan sevdalıları Cumhur İttifakı sevdalıları İskenderun Anıt Alanını Hatay'ın her ilçesinden hınca hınç doldurdu. Hatay, Türkiye'nin bekası için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhur İttifakına bir kez daha sahip çıktığını gösterdi.
 
Dünyada mazlumların ve kimsesizlerin umudu AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta barışın şehri ve bağımsızlık sevdalısı olan Hatay'dan rekor, İskenderun'dan da tarih yazmasını beklediğini dile getirerek, parti teşkilatından çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakılmamasını istedi. "Büyükşehir başkanlığı için İbrahim Güler kardeşime destek istiyorum" diyen Başkan Erdoğan'a gösterilen sevgi ve coşku gösterildi.
 
Hatay'ın umudu ve değişimin mimarı olacak Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler mahşeri kalabalığa hitabında el ele vererek 31 Mart ile beraber; tarih yazacaklarını belirterek "Hatay'da çığır açacağız. Ölümsüz eserler inşa edeceğiz. Bu topraklarda 31 Mart ile beraber; "Kardeşlik" diyenler, "Hatay " diyenler, "İskenderun" diyenler "Hizmet" diyenler, "Cumhur İTTİFAKI" diyenler kazanacaktır.
 
Hatay’ı kucaklayacak ve kuşatacak, sevdamızı her yere taşıyacağız... Bu sevdayı Hatay'ın tüm sokaklarına, bütün evlerine ve her mahallesine ulaştıracağız. Kalplere dokunacağız, sevgiyi yeşerteceğiz ve bu başarıya hep beraber ulaşacağız. Buna yürekten inanıyorum." sözleriyle on binlerin tarafından büyük sevgi seline mazhar oldu.
 
CUMHUR İTTİFAKI TÜM SORUNLARI ÇÖZECEK GÜÇTEDİR
 
Ülke olarak zor bir döneme tanıklık ettiklerini belirten Güler:" Çağlara meydan okuyarak yürüyoruz. Bir taraftan terör, diğer bir taraftan ekonomik saldırılar ve bir çok entrikalar ile ülkemizin ilerlemesini durdurmak için yapılan sinsi tehditler ile uğraşıyoruz.
 
Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle bugüne kadar bu saldırıları bir bir püskürtmeyi başardık.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin temellerini attığı Cumhur İttifakı çatısı altındaki birlik ve beraberliğimiz ile tüm ulusal ve uluslararası problemlerinde üstesinden geleceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın.
 
31 Mart Hatay da yerel kalkınmanın adı olacaktır.
31 Mart’ın, Türkiye ve Hatay için önemi büyüktür.
Milletimiz ve Hatay için bir milat olacaktır.
Hatay 31 Martta yalan ve takiye ile siyaset yapanlara en güzel cevabı verecektir.
 
OYUNU GÖRÜN OYUNU BOZUN
 
Cumhur ittifakı dışında olan "Vatan Eksenli" duruş gösteren hemşehrilerine de seslenen Güler:
"Oyunu görün, oyunu bozun, memleketin yönetimini ehline emanet edin"
 
BU NAZLI KENTİ MAHZUN EDEN SEBEPLERİ BİLİYORUZ
 
31 Martta HATAY, hizmetsiz geçen yorgun günlerinden kurtulacak. Hatay güzelleşecek. Hatay çağ atlayacaktır. Çünkü bu nazlı kenti Mahsun eden sebepleri tüm sebepleri biliyoruz, birlikte çözeceğiz. Hatayı büyütüp geliştireceğiz.
 
Hataylı üreticinin, çiftçinin, esnafın, öğrencinin, engellinin, yetimin, darda kalmışın, aşı pişmeyenin, ocağı tütmeyenin, kapısı çalınmayanında çaresi biz olacağız. Belediyeciliğin tüm imkanlarıyla bu kardeşlerimizin arkasında olacağız.
Yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğiz.
 
Hatay’ın kalkınması ile beraber daha yaşanabilir kent için mücadele edeceklerini belirten Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler:
"Mesire alanları, millet bahçeleri, piknik alanları ile birlikte bir nefes bir hayat anlayışla Hatay'a daha fazla yeşil alan kazandıracağız. Çevrenin korunması için enerjimizi yansıtacağız.
 
HATAY DÜRÜST VE İLKELİ YÖNETİM İSTİYOR
 
Hatay dürüst ve ilkeli yönetim istiyor,
Hatay şeffaflık ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla bütünleşmek istiyor. Bunu da biz, birlikte yapacağız. Her alanda katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneğini göstereceğiz." diyerek konuşmasını noktaladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet