Skip Navigation Links

Pomukoğlu İskenderun'da..

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, '2009 sonbaharında yüzde 90 erken seçim olur.' dedi.

Politika   A+a-

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, "2009 sonbaharında yüzde 90 erken seçim olur." dedi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde partisinin teşkilat binasının açılışına katılan Pamukoğlu, 29 Mart yerel seçimlerden sonra meydanlara ineceklerini söyledi.
Partisinin teşkilat binasında ilk basın toplantısını yapan Pamukoğlu, hedeflerinin Türkiye'nin sorunlarının çözüleceği tek yer olan meclise girmek olduğunu kaydetti.
29 Mart seçimlerine girmediklerini ve hiç bir partiyi de desteklemediklerini açıklayan Pamukoğlu, "Tüm hedefimiz örgütlenmeyi hızla tamamlamaktır. Şu ana kadar 50 il ve 80 ilçede teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. 2009 yılında muhtemel erken seçime göre çalışmalarımıza hız vereceğiz." şeklinde konuştu.
2009 sonbaharında erken seçim olma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu ileri süren Pamukoğlu, "Trakya, Marmara ve Ege'de çalışıyoruz. Biz hızlıyız ve halk bizden hızlı. Bu güne kadar Türkiye'de kararsızların yüzde 42'ye çıktığı görülmedi bu da halkın düzen partilerinden yakasını silktiğini göstermektedir. AK Parti'nin yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de ne kadar oy alacağını bekleyeceğiz. Buradan güçlü çıkarlarsa, bu gücü yakalamışken bir kere daha halktan onay almak isteyebilirler. Oyları düşerse dahi düşmeyelim diye durumu koruyalım diye bir kere daha halka başvurabilirler" diye konuştu.
Osman Pamukoğlu, meclisteki milletvekillerinin temmuz ayında 2 yılı dolduracaklarını ve kıyak emekliliği hak edeceklerini belirterek, bununda da erken seçimi kolaylaştıracak hususlar olduğunu vurguladı.
Pamukoğlu, dağdaki eşkıyanın uzantısı partilerin ülke içerisindeki yürüttüğü akıl almaz çalışmalar, dış politikada cereyan eden olaylar, hatta Amerikanın Iraktan çekilme kararı dahi, siyasi kararlar olduğunu belirterek, "Bütün bunlar, erken seçimin göstergeleridir. Erken seçimden kaçamayacaklar. Bizlerde 29 Marttan sonra meydanlara ineceğiz ve erken seçim çağrısı yapacağız" dedi
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet