Skip Navigation Links

İskenderun'un bir kez daha kaybetmeye tahammülü yok!!!

İskenderun'da yıllardır etnik köken üzerinden siyaset yapıldı. 'Sen osun', 'Sen busun' diyerek insanlar arasında kargaşa ve karmaşa yaratılmıştır

Politika   A+a-

İskenderun’da buluşma noktası haline gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelen AK Parti bölge milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Orhan Karasayar, bölgeyi Doğu Akdeniz’in yıldızı yapacaklarını söylediler. Erzin, Dörtyol ve Belen belediye başkan adaylarının da katıldığı toplantıda İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in verdiği mesajlar oldukça anlam yüklüydü..

 

İskenderun’un bir kez daha kaybetmeye tahammülü yok!!!
Toplantı da belediye başkanları arasında sen son söz alan İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, İskenderun’un bir kez daha kaybetme şansının olmadığını dile getirdi. Dingil, “İskenderun’da yıllardır etnik köken üzerinden siyaset yapıldı. ‘Sen osun’, ‘Sen busun’ diyerek insanlar arasında kargaşa ve karmaşa yaratılmıştır. İskenderun’un artık hak ettiği değeri görmesi lazım. İlk yapacağımız şey kent konseyini kurmak olacak. İskenderun Belediyesi’ni hesap verebilir bir hale getireceğiz. Sayın Milletvekillerimizin sayesinde artan işsizlik sayısını engelleyeceğiz. Öte yandan İskenderun’un mevzi planı yok. Gelecek 50 yılı kapsayacak mevzi planını yapacağız. Belediye toplu konutları ile vatandaşlarımızın ev sahibi, esnaflarımızın da iş sahibi olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

AK Parti Hatay’da İddialı

AK Parti Hatay Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Orhan Karasayar belediye başkanları ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC)’de gazetecilerle bir araya geldiler. Gerçekleştirilen toplantı da bölge Milletvekilleri AK Parti’nin İskenderun başta olmak üzere tüm belediyelerde başarılı olacağını kaydettiler.

AK Parti Hatay Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Öztürk:
“AK Parti Belediyecilikte Marka Haline Geldi”

Sabah saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti bölge Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Orhan Karasayar’a, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Dörtyol Belediye Başkanı ve Adayı Bilgehan Aksoy, Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu ve Erzin Belediye Başkan Adayı Kasım Şimşek’te eşlik etti.

“Belen’e Yapılacak Çok Şey Var”
İGC toplantı salonunda düzenlenen toplantı da adaylar projelerini anlatılar ve kendilerini tanıttılar. Belen’in artık modern bir ilçe olacağını belirten Başkan Adayı Adnan Vurucu, “Biz projelerimizle geliyoruz. Teknik altyapılarımız ve ekibimiz hazır. Seçim sonrası inşallah haftanın bir günü vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunları dinleyeceğiz. Belen’e yapılacak çok şey var” diye konuştu.

“Erzin’in En Büyük Sorunu İşsizlik”
Erzin’in birçok eksiği olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Kasım Şimşek ise, “Erzin’in artık iktidar ile tanışma zamanı geldi. Erzin’e maalesef hiçbir şey yapılmadı. Biz projelerimizi halkımız ile birlikte üreteceğiz. Bu projelerimizin hepsini gerçekleştireceğiz. Erzin’in en önemli sorunu işsizlik. Erzin’i artık inşallah köy görünümünden kurtaracağız” diye konuştu.

“Eteğimiz Hizmetlerle Dolu”
5 Yıllık bir süreyi başarıyla tamamladıklarını dile getiren ve halen projelerin sürdüğünü belirten Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, yapım aşamasında olan projelerin de kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Belediye Başkanı Aksoy, “Bizim çok şükür eteğimiz hizmetlerle dolu. Milli Mücadele zamanında ilk kurşunun atıldığı yiğit Dörtyol’a yakışan hizmetleri yaptık. Altyapımızın %75’i tamamlandı. Üstyapımızın da %60’ı bitti. 8 km’lik sahil şeridimizin 2km’lik alanını tamamladık. Yakın zamanda hizmete açacağız. Dörtyol belki de Hatay’ın en rahat seçim yaşadığı ilçe. Yani tartışmasız, sloganların atılmadığı hatta parti bayraklarının bile seçim büroları dışında sokaklara asılmadığı bir yer Dörtyol. Bizler her zaman paylaşmacı, ilkeli ve şeffaf olmayı seçtik” diye konuştu.

 

“Dişliler Birbirine Uymalı ve Sistem Çalışmalı”
Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu savunan Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Öztürk ise, “Biz belediyeciliğin içerisinden geliyoruz. AK Parti Başbakanımız sayesinde belediyeciliği yakından bilen bir partidir. AK Parti marka belediyecilikte marka yarattı. Her zaman söylenildiği gibi dişliler birbirine uymalı ve sistem çalışmalı. Bu sebeple belediyelerimizi AK Partili yapmak için elimizden geleni yapmalıyız. İskenderun’un birçok şeye ihtiyacı var. İskenderun sanayi kenti ama turizminde gelişmesi gerekiyor. En basit örneği 5 yıldızlı bir otel bile yok. İskenderun’a bakın şehir görünümlü bir köy. Alt taraflar iyi asıl önemli olan tepeler kötü durumda. İşte bizler şehircilik planı kurmak için geliyoruz” diye konuştu. Toplantı da son olarak söz alan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, “Adaylarımızın hepsinin projeleri hazır. Hepsi birbirinden değerli. Biz icraatlarımızı yaparken hiç vaatte bulunmadık. Bakın İskenderun’da 11 tane kamu binası inşaatı var. İskenderun başta olmak üzere tüm belediyelerimiz AK Parti İle taçlanacak” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet