Skip Navigation Links

Aykan Skoda'dan Kış İndirimi

Aykan,16 Kasım-19 Aralık 2015 arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Skoda otomobil sahiplerine orijinal bakım parçaları

Aykan Skoda'dan Kış İndirimi

Teknoloji   A+a-

dahil olmak üzere motor yağlarında ve işçilikte yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor.
Volkswagen, Audi, Seat, Dod ve Scania'dan sonra, bünyesine bir başka dünya devi olan Skoda'yı katan Aykan, sınır tanımayan hizmet anlayışını müşterilerinin yararına kanalize eden kampanyalara imza atıyor. İsotlar Grup bünyesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde üretim hayatına başlamasının 110.yılını kutlayan otomotiv sektörünün yükselen markası Skoda ile ürün yelpazesini geliştiren Aykan'ın kampanyası cazip fırsatlar sunuyor.
Bu yıl Skoda'nın en iddialı modellerinden olan ve markanın "Amiral gemisi" olarak nitelenen Superb ile yıl sonu hareketliliğinin yaşandığı bir dönemde, sezona hızlı bir geriş yapan Aykan, kış kampanyasıyla müşterilerinin araçlarına bakım yaptırmalarını kolaylaştırıyor.
Otomotiv sektöründe 20 yıldır sürekli büyüyerek, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Aykan'ın Skoda temsilciliğinde 7 gün 24 saat acil servis aracının da bulunduğu satış sonrası bölümü, 2000 metrekare kapalı alanda servis ve yüksek stoklu yedek parça hizmeti veriliyor. D 400 Karayolu üzerinde yer alan Aykan Skoda'nın servis bölümünde kaporta, boyahane, motor, mekanik ve elektrik bölümleri de yer alıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet