Skip Navigation Links

MMK Büyük Bir Aile Olmanın Gururunu Yaşıyor...

Türkiye’nin en büyük yabancı yatırımlarından biri olan MMK Metalurji Sanayi Ticaret ve Liman İşletmeciliği A.Ş.

Ekonomi   A+a-


MMK Metalurji Sanayi Ticaret ve Liman... paylaşan: 8gunhaber

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere çalışan ailelerine yönelik Gaziantep gezisi düzenledi.

23 Nisan kutlaması gibi görünse de, gezinin 26 Nisan tarihinde yapılması, aynı zamanda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile birlikte bir kutlamaya vesile oldu.

 


 

Çalışanların eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldıkları Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Park Antep turuna 890 MMK’lı katıldı.

Dörtyol tesislerinden sabah saatlerinde 17 otobüsle yola koyulan MMK ‘lılar, öğle saatlerinde Gaziantep Hayvanat Bahçesi piknik alanında yedikleri öğle yemeğinin ardından, Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi ve Park Antep’te güzel bir gün geçirdiler.

Bu keyifli dakikaları son günlerin modası selfie ile ölümsüzleştiren MMK’lılar kendilerine olduğu kadar ailelerine de değer veren şirket yönetimine teşekkür ettiler ve bu tarz etkinliklerin devamını dilediler.

8gunhaber.com/etiket/mmk-metalurji/" target="_blank">MMK Metalurji yöneticileri, MMK’nın büyük bir aile olduğunu ifade ederek bu tip aktivitelerin imkanlar dahilinde süreceği müjdesini verdiler.

MMK Büyük Bir Aile Olmanın Gururunu Yaşıyor... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet