Skip Navigation Links

Demir Yumruk Bingooo !!!

Malumun ilanı!

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Yıllardır naylon fatura, paravan şirketler üzerinden yapılan vergi vurgununu, elde edilen haksız kazancı, dulun, yetimin, garip gurabanın hakkının nasıl yendiğini anlattık durduk !
Lüks, şatafat, kibir ve ahlaksızlık …
Devlet aklı her zaman haklı !
Adalet ağır işler illaki günü geldiğinde yerini bulur da demiştim !
Gün, o gün…
Sabaha operasyon haberiyle uyandık !
Bildiğimiz 250 kişi !
Duyduğumuz 25 Milyar Lira ve belki de çok daha fazla !!!
Sayının artması ve operasyonun genişlemesi de söz konusu !
Aralarında herkesin itibarlı, prestijli ve bilmem neci olduğunu düşünüp de önünde ceket iliklediği isimlerin de alındığı bilgisi geldi !
Biz biliyorduk,
Maliye Bakanlığı da biliyordu,
Kurumsal hafıza kaydediyordu !
Ve beklenen an geldi !
Türkiye büyük bir ekonomik krizin altında ezilirken,
Emeklisi, yetimi, dulu küçücük sosyal yardımlarla ayakta durmaya, karnını doyurmaya çalışırken, lüks ve şatafat içinde yaşayan, kumar masalarından kalkmayan, vatan haini ekibe operasyon yapıldı !
(Alınanlar arasında, bilgisine başvurulmak üzere davet edilenleri, temiz olanları tenzih ediyorum)
Umarım Maliye Bakanlığı ile Mali Polisin operasyonu sonucu alınanlarla ilgili bazı makamlardan baskı gelmez, dosyaları kapatılmaz, gizli bir el bunları korumaya kalkmaz !
Konuşunca namustan, şereften, vatan ve millet aşkından bolca dem vurup, ahkam kesen bu vatan hainlerinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti askeri ve polisine silah sıkan, şehit eden teröristlerden farkı yoktur ve olmayacaktır !
Kimde ne eksikse dilinden onu düşürmezmiş ya,
Bunlar da böyle !
Aralarında bir çoğunun siyasi bir takım güçler tarafından korunduğunu yıllardır biliyorduk !
Daha önce de irili ufaklı operasyonlarda onlarca milyon lira ceza yediler ve bu cezaların çoğunun iptal edildiği yönünde (Teyit edemediğimiz) hepimizi üzen haberler gelmişti !
Yine karanlık gizli bir el, onları yukarı çekmiş ve korumuştu !
Yani diyeceğim o ki;
Yaptıkları yanlarına kar kalmıştı !!!
Bu kez öyle olmamalı …
Gerçekten vergisini veren, işçisinin hakkını fazlasıyla sosyal haklarıyla birlikte ödeyen, bayramlarda ikramiyelerini veren, en zor zamanlarda bile işçi çıkarmak bir yana, üstüne işçisine bir maaş ikramiye ile destek olan, vatanını ve milletini gerçekten seven firmalarımıza sahip çıkmamız gerekiyor…
İşçisi geçim derdindeyken kumarhanelerde rulet masalarında milyonları kaybederken bile umursamayanların, paraları yurtdışına kaçırıp lüks ve şatafat içinde yaşayanların neyi varsa ellerinden alınmalı ve garip gurabaya dağıtılmalı !
 
Operasyonda alındıklarını öğrendiğimiz şahısların temiz firmalara da çamur atmaları ihtimali de gözönünde bulundurularak, Maliye Bakanlığı müfettişleri ve Mali Polisin çok dikkatli davranması gerekiyor !
Bundan şüphem olmadığı gibi;
Kurumsal hafızanın kaydettiği veriler, devlet aklının yaptığı hazırlıklar doğrultusunda bu operasyon yapıldığı öngörüsünden yola çıkarak, bu ihtimali aklıma bile getirmemin yanlış olduğuna inanıyorum !
Operasyonun hazırlıklarını yapan, gerçekleştiren, soruşturmayı yürüten ve tüm siyasi, bürokratik baskılara direnecek kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum.
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet