Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ülkücü’ye Terörist Diyen Kendisi Teröristtir !

Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası konumunda birkaç önemli yapıdan biridir Ülkü Ocakları …

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Bunu herkes bilecek ve buna göre davranacak !
Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili alçakça planları olanların önündeki birkaç engelden biri olarak görülen Ülkü Ocakları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en önemli sigortalarından biridir !
Terörü besleyen, yaşatan, kullanan, katliamlar yapan ABD’nin yediği haltları hatırlatmanın çok da gereği yok gibi !
Bakın Vietnam’a…
Bakın Kızılderililer’e yaptıklarına,
Bakın Zencilere ettiklerine…
Bakın Irak’a,
Bakın Mısır’a,
Bakın Libya’ya,
Ve Bakın Suriye’ye…
Günümüzde alçakça emellerine kurduğu terör örgütleriyle ulaşan ABD’nin, Türk Milleti’nin evlatları, bayrağına, vatanına, milletine sadık, her zaman ve heryerde canını koşulsuz şartsız ortaya koyan Ülkücü dostlarımız, eğitime, bilime, Türkiye’nin geleceğine, sanayisine, kültürel gelişimine katkı sunan Ülkücü Canları hedefine koyması gayet doğaldır !
Hatırlıyorum da;
Sene 2005 ve İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Gül…
Ülkü Ocakları’nda topuğuna basan, silahla gezen, gayri meşru işlere bulaşanların tamamını verdiği eğitimlerle topluma kazandırmak gibi bir idealle hareket etti.
Sadece benim tanıdığım onlarca genç, uyuşturucudan, gayrimeşru işlerden kurtarılıp hayata kazandırıldı, iş sahibi yapıldı, evlendirildi, çoluk çocuk sahibi birer baba ve anne olmaları sağlandı !
Ülkü Ocakları’nda üniversite sınavına hazırlık kursları düzenleyen, önyargıları ortadan kaldıracak eğitim seminerleri, konferanslar düzenleyen yine İbrahim Gül’dü…
Bugünlerde Belen Belediye Başkanı kimliğiyle imkansızlıktan imkan çıkaran, Devlete Bağlılık Millete Hizmet Yolunda can siparene çalışıyor.
Bakın Ülkücü gelenekten gelen bir çok isme;
Hepsinde başarı var !
Vatanına, milletine, bayrağına, devletine sonuna kadar bağlı Ülkücü dostlarımızın, ABD tarafından bir tehdit unsuru olarak görülüp, terörist örgüt olarak görülmek istenmesi kesinlikle kabul edilemez !!!
Az yazdım siz çok anlayın !
ABD ve İşbirlikçileri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile ilgili alçakça bir düşünce içine girmek kararlılığında iken Ülkücüleri hedef alması çok doğal değil mi?!
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş