Skip Navigation Links

Befesa Silvermet’de Taciz ! Tatil ! ve Operasyon !

İskenderun OSB'de faaliyet gösteren Befesa Silvermet İskenderun Çelik Tozu Geri Dönüşümü A.Ş.'de ilginç gelişmeler oluyor.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Befesa Silvermet İskenderun Çelik Tozu Geri Dönüşümü A.Ş.'de ilginç gelişmeler oluyor.
Aldığım istihbari duyum sonrası yaptığım araştırmada, Befesa Silvermet Müdürü’nün karmaşık, nahoş bazı durumları olduğunu öğrendim ! (Belgesi elimde)
İşçiler için konuşmaya gelince;
Emek, alınteri, hak, hukuk ve adalet diye sözlerine başlayan bir yöneticinin, kendisine ve misafirlerine hizmet eden kadın çalışanını sürekli cinsel tacize maruz bırakması ise niyetinin görünenin çok ötesinde ahlaki olmayan bir boyutta olduğunu ortaya koyuyor !
Tacize uğrayan kadın çalışanın savcılığa yaptığı suç duyurusu sonrası panikleyen Befesa Silvermet Genel Müdürü, yediği haltın bedelini belirlemek için araya bir sürü kişiyi koymuş.
Tacize uğrayan kadını şikayette vazgeçirmek için 250.000TL. gibi bir rakam ödemek zorunda kalan Befesa Silvermet Genel Müdürü, şikayet geri çekilir çekilmez de yurtdışına tatile gitmiş !
Hani Ahlak !
Hani işçinin emeği alın teri !
Hani konuşurken sarfettiğin o kıymetli sözler !
Befesa Silvermet’de işçilerin emeğinin karşılığını vermemek için direneceksin, iş barışını ve huzuru bozmak isteyenlere her türlü fırsatı vereceksin ve Ahkâm keseceksin, sonra bu yaptıklarını nasıl olsa hiç kimse araştırmaz ve unutulur diye utanmadan ailen ile birlikte tatile gideceksin !
Ve hatta cinsel saldırıyı kabul ettiğine dair ses kaydı da bulunmakla birlikte, ahlaksızlığın diz boyu olduğunu görmek içimi acıtıyor !!!
Bir sonraki yazımda Operasyon ile ilgili konuyu paylaşacağım.
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet