Skip Navigation Links

Gerçekten Özel !

Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, gerçekten de Özel bir isim aynen soyadı gibi…

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, gerçekten de Özel bir isim aynen soyadı gibi…
Tuttuğunu koparıyor, yapılması lazım ne varsa yapıyor…
Başarılı !
Covid Testi Negatif kendisi Pozitif, tebessümüyle umut veriyor…
Birleştirici, bütünleştirici…
Siyasi parti ayrımı yapmaksızın, sorumluluk bölgesindeki ilçe belediyelerine destek oluyor…
İskenderun AK Parti, Belen MHP ve de Arsuz CHP!
Üç ilçenin belediye başkanını düzenli olarak ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor, projelerinin hayata geçirilmesi için Ankara’da ter döküyor.
İskenderun, Belen ve Arsuz’un geçmiş yıllarda birikmiş alacağı ne varsa hükümetlerden, hepsini tahsil etmek için yoğun mesai harcayan Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, bu üç ilçeye kazandırdıklarıyla gönülleri fethediyor.
Boş laf etmeyen, ettiği lafın arkasında duran, ‘çözümsüz sorun yoktur’ şiarıyla çalışan Abdülkadir Özel, sadece Hatay için değil Türk siyaseti için de önemli bir değer…
Her iddalı çıkışının ardından cümlelerinin sözde kalmaması için geceli gündüzlü çalışan Vekil Özel, önünde ceket iliklenen değil, asil vatandaşın karşısında ceketini ilikleyerek hizmetkarlığının hakkını veriyor !
Devlete bağlılık ve millete hizmet yolunda hizmetkar olmaya yemin etmiş bir Milletvekili için çok da süslü cümleler kurmaya gerek yok !
Sözünü yerine getirmeden konuşmayı sevmiyor, gecikmeler olduğunda suskunluğunu asaletiyle koruyor ve sorun çözüldükten sonra çıkıp da hamasi nutuklar atmıyor !
Özü sözü bir isim olan Abdülkadir Özel’in İskenderun, Belen ve Arsuz’da el attığı tüm sorunların çözüldüğünü görmek gelecek adına umut veriyor.
Bölgenin ihtiyaçlarının uzun yıllara sahir bir şekilde çözümü için çaba sarfeden Abdülkadir Özel, Arsuz Devlet Hastanesi, Serinyol Antakya-Madenli Arsuz orman yolu sözünü verdiğinde olabileceği ihtimalini vermeyen herkesi utandırmayı başardı.
Hangi siyasi partiden olurlarsa olsunlar, herkesin güvendiği, inandığı bir isim olmayı başaran Abdülkadir Özel, boş vaatlerle değil eserlerle anılmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Duruşuyla siyaset üstü bir karakter olmayı başaran Vekil Özel’in mensup olduğu siyasi partiyi yazmak ihtiyacı bile hissetmedim..
O, içimizden biri…
Uzun yıllar kaybeden bir bölgede güneş gibi doğan, bölgenin belediye başkanları, kaymakamları, STK’ları, halkıyla elele gönül gönüle hizmet kervanını yürüten Abdulkadir Özel, iyi ki varsın !
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet