Skip Navigation Links

Mustafa Baştuğ Daha Ne Yapsın ?

Osmaniyespor sosyal medya hesaplarında iki farklı paylaşım okudum.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Çok üzüldüm ve konuyu yakından bilen bir gazeteci olarak da birkaç kelam etmek ihtiyacı hissettim.
 
1- Osmaniye 7 Ocak Taraftarlar Derneği Yönetimi Değişmeyen Yönetim Sistemine İsyan Ederek Kulüp Tesislerine Siyah Çelenk Bırakarak Yönetimi İstifaya Davet Ettiler Mülki Amirlerimizi Göreve Davet Ediyoruz Bir Şehir daha Ne kadar Rezil Edilebilir.!
 
2- Mustafa Baştuğ!
Eğer bu takımın başkanı sizseniz, gerekli müdahale ve hamleleri yapınız şehrin tahamülü kalmadı. Eğer bu takımın başkanı siz değilseniz ise lütfen bir an önce futbol takımını devredin sayğılar.!
 
 
Aynen yazdıkları gibi yayınlıyorum !
 
Yazık hem de çok yazık!!!
 
Dört yıl önce Osmaniye’den kimse sahip çıkmazken, kimse yaklaşmaya, para ve zaman harcamaya cesaret etmezken Mustafa Baştuğ gibi bir adam çıktı ve elini taşın altına koydu !
Mustafa Baştuğ, Osmaniyespor’un başkanıdır, her türlü imkanı sunar, para harcar, iyi bir teknik direktör ve futbolcu transferi yapar ve kent dinamiklerinden destek bekler…
Mustafa Baştuğ mu yeşil sahada oynuyor, taktikleri veriyor?
Başkanı olduğu kulübün, ne öyle ne de böyle başarısız olmasından çok mu mutlu?
Mutsuz hem de çok…
Bir Allah’ın kulundan Osmaniyespor için bir tek lira istemiş midir?
Tabi ki hayır !
Futbolcuların maaşları, iyi beslenmeleri, kamp giderleri, forması, kramponu, sağlıkları ve daha bir çok sorunun çözümü için zaman ve para harcayan Mustafa Baştuğ, çıkıp yeşil sahalarda gol mü atmalı, kaleye geçip gol mü kurtarmalı?!
Osmaniye’de Mustafa Baştuğ’u istifaya davet eden bir avuç taraftar, bugüne kadar takımları için ellerini ceplerine atmamış, hiçbir sorununun çözümüne katkı sunmamış olanlardır !
 
Malum, dayağı yiyenle sayan bir olmaz !
Mustafa Baştuğ, ekibiyle birlikte Osmaniye’de katmadeğer üretmek, istihdam yaratmak, spordan kültüre her konuda fedakarlık yapmak için elini taşın altına koyarken siz neredeydiniz?
Osmaniye’nin sanayide, sporda, eğitim ve bilimde Türkiye genelinde markalaşması için mücadele eden Mustafa Baştuğ’u kulüp başkanlığından istifaya davet edenlerin çoğu sadece tribünde takımını izleyenler değil midir?
Mustafa Baştuğ’a gelene kadar, Osmaniye’de onlarca sanayici ve ticaret adamı, spor adamı varken, neden kimse kentine ve takımına sahip çıkmadı da, dönemin Osmaniye Valisi 4 yıl önce Baştuğ’dan kulübe sahip çıkmasını istemek zorunda kaldı!
Osmaniye’de bir avuç taraftar grubuna diyeceğim şu ki;
Mustafa Baştuğ’u bu tabloda günah keçisi ilan edeceğinize, kent dinamiklerini harekete geçirin, takımı için kılını kıpırdatmayan kurumlara seslenin!
Kulübün altyapısından genç yıldızlar yetişsin diye futbol kursları açılmasını teşvik edin !
Kulübün en kötü dönemlerinde tüm yükü sırtlayan Mustafa Baştuğ, başarılı bir işinsanıdır…
Devlete bağlılık ve millete hizmet yolunda verilen her görevi layıkıyla yapmış bir vatan evladı olan Mustafa Baştuğ’a mesnetsiz eleştiriler yapacağınıza, çıkın da çözüm üretin!
Bugüne kadar Osmaniyespor için kılını kıpırdatmayan kurumları, STK’ları harekete geçirin !
Umarım sözlerim doğru anlaşılır…
Tüm Osmaniyespor taraftarlarına ve halkına saygı ve sevgilerimle
Gökhan Gökpınar
8. Gün Haber Web Tv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet