Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaşam Kalitesini Çalan Enerji Vampirleri

Her insan biyolojik beden olarak yoğun bio enerji denilen enerji neşreder.

Recep EKİNCİ

Gazete Köşesi   A+a-

  Her insan biyolojik beden olarak yoğun bio enerji denilen enerji neşreder. Bu enerji ile organlar ve kişiler günlük işlevlerini yerine getirir.
Yine her insan ve canlılar Alfa dalgası denilen dalga yayarlar.
Alfa dalgası ile insan ve canlılar çevre iler metafizik iletişim kurarlar.
BEDENSEL HİÇBİR SORUNUMUZ OLMAMASINA rağmen;
Sabahları yataktan kalktığımızda kendinizi yorgun hissediyorsanız, hiçbir probleminiz yokken durduk yere içiniz sıkılıyorsa, işinize ve hayata yeterince motive olamıyorsanız, normal sohbetlerde ani bir atraksiyonla öfkeleniyorsanız, durduk yere bedenin çeşitli yerlerinde gezen sancılar ortaya çıkıyorsa, çok sevdiğiniz ortamlarda ani iç sıkılması sizi etkiliyorsa, ENERJİNİZİ ÇALAN BİR ENERJİ VAMPİRİNİZ SİZE MUSALLAT OLMUŞ DEMEKTİR.
ENERJİ VAMPİRLERİ 3 kategoriye ayrılır.
Geçmişten gelenler: kabullenilemeyen ağır haksızlığa maruz kalmak, başkasına hak etmediği haksızlık yapmak, başkasına bilerek iftira etmek, tatminsiz ego sahibi olmak. Bu bilinçaltının size bir oyunudur ve bilinçaltı denilen zihin sizin bir ENERJİ VAMPİRİNİZDİR.
İstem dışı: olumsuz kötü evlilik ve mutsuzluk, ağır iş şartları, büyük şehirlerin yaşam zorlukları, kabusu, iş hayatı, sosyal bozulma ve aile huzursuzluğu, sizin bir ENERJİ VAMPİRİNİZDİR.
Çevresel insanların deşarj alışmışlıkları:
Anne, baba, çocuklar, kardeşler, mesai arkadaşları ve sosyal birliktelik kişiler:
Kişiler arasında her tür ilişki bir enerji transferi ile gerçekleşir, bu transferde ne ilginçtir ki, bir edilen, birde edilgen vardır buda genellikle istekli bir şekilde değişmeksizin sabitlenmiş olarak devam eder.
Birileri sürekli edilgen, bir diğeri ise sürekli eden olarak hayatı idame ettirir. Hatta her ikisi de durumdan memnun görünür
Nasıl mı:
Kişiler yanınıza gelirler ve yaşadıkları tüm olumsuzlukları en ince teferruatına kadar anlatırda, anlatırlar. Sizlerde anlatılanı en ince teferruatına kadar dinler, onları teselli edercesine çeşitli teskinlerde bulunursunuz. Bu kişiler tüm dertlerini anlatmanın rahatlığı ile size teşekkür ederler. İşi biraz daha ileriye götürerek; “Sen olmasan ne olurdu benim halim, bu dertlerle yaşayamaz, hatta hayatıma (intihar) son verirdim” derler. Size suni bir üstatlık unvanı verirler.
Bu kişiler içindeki tüm kirli ve yorgun kötü enerjileri sizin üzerinize boşaltırlar. Sizi bir çöp sepeti gibi kullanırlar. Üstelikte boşalttığı kötü enerjisinin yerini sizin temiz ve kaliteli enerjiniz ile doldurarak yanınızdan ayrılırlar. Doğa boşluk, kabul etmez. Kötü enerji boşalınca yerini temiz enerji doldurur. Sizin boşalan temiz enerjinin yerine de kötü enerji dolar. O gidince siz kendinizi posası çıkmış gibi hisseder ve yorgun bitap düşersiniz. Siz böyle davrandıkça size kötü enerjisini boşaltacak kaliteli enerjinizi çalacak çok ENERJİ VAMPİRLERİ türeyecektir.
Hal öyle bir hal alır ki, siz kendinize yeni bir misyon, görev biçersiniz; GÖNÜLLÜ VAMPİR BESLEYİCİSİ olursunuz. Hatta enerji vampirleri yanınıza gelmediği zaman merak eder, onları siz davet edersiniz. Çünkü; siz kötü enerji ile beslenen iyi enerjisini karşılıksız veren ANTİ ENERJİ VAMPİRİ olursunuz.
Bir gün bu olumsuzlukların farkına varıp ben artık enerji VAMPİRLERİNDEN uzak duracağım, onlarla muhatap olmayacağım derseniz. Bu kararınız size pahalıya mal olacaktır. Sizi ikiyüzlülükle, riyakarlıkla suçlarlar, şımarıklıkla itham ederler ve ya kendilerine acındırarak, acitasyon yaparak, mazlum oyunları ile sizi tekrar eskisi gibi enerjitik role büründürürler. Onlarda olta ve yem oldukça senin gibi SAZANLAR o oltaya yem olmaktan kurtulamaz.
Sen gönüllü enerji vericisi, onlardan zorunlu enerji vampirliğinden zevk ve mutlu olurlar.
En son çare ise çeşmeler gibi göz yaşları ve acizlikleri sermaye olarak kullanmaktır. Sense hem çöpçü hem çöplük oluverirsin, sende böyle yaşamaktan kirli mutluluk yaşarsın.
Sen kirlenmiş bir bedenle baş başa kalırken, enerji vampirleri, rahatlamış, enerjisini yenilemiş-yükselmiş olarak hayata motive olarak yaşamını idame ettirmeye devam ederler.
Bundan kurtulmanın en kolay yolu; başkalarının fiziksel ve duygusal huzursuzluklarını üstünüze (dinlemeyin) almayın. Onlara kronik besin olmayın.
Akşamları iş dönüşü mutlaka ılık bir duş alın.
Vücudunuzu vanilyalı, amberli ve lavantalı sabun veya şampuanla yıkanın.
Ayda bir vücudunuzu deniz tuzu ile ovalayarak yıkayın. Denize girin.
Sakin ve çok sevdiğiniz doğal güzelliklerde dinlenin.
Pikniğe gidin, yalın ayak gezinin.
Enerji vampirleri ile aynı ortamda olmak mecburiyetinde kalmadığınızda, ellerinizin parmaklarını birbirine geçirin ve ellerinizi iki bacağınızın arasında tutun. Ayaklarınızı da üst üste koyacak şekilde oturarak dinlenin.
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
öne çıkanlar