Skip Navigation Links

Varlık Gücünü Kendinden Alır!

Yarınları yaratmak için güçlü olmak gerekir

Denya LAKİNOĞLU

Gazete Köşesi   A+a-

 Hiç düşündünüz mü güç sahibi olmak insanın güçlü olduğu anlamına gelir mi? Biz insanların mevki, ya da varlık sahibi olması bizi gerçekten güçlü yapar mı? Güçlü olmak biz insanların kendimizi eğitmemiz,geliştirmemiz ve olgunlaşmamız yani olmamız ile ilgili bir kavramdır.
Güçlü olmak imkan gerektirecek bir şey değildir. İmkan olmasa bile güçlü durmayı başaran çok insan vardır. Bazen cesaretimizden, çalışkanlıklarımızdan,dayanıklılığımız danve her türlü zorluğa her türlü olaylara hayatın gerçeklerine karşı pes etmemekten ve vazgeçmememizden kaynaklanır. Gücümüzü asla paraya, çevreye, dostlara,dost sandıklarımıza değil Kendimizden almalıyız. Başkalarının değil önemli olan insanın kendine bir dağ olabilmesidir.
Hayat biz insanlar için düz bir yol değildir. Herkesin hayatı bir çok zorluk, dert ve sıkıntıyla doludur.Güçlü olmayı hiçbir zaman sahip olduğumuz şeylere bağlamamalıyız. Kendi zaafiyetlerimizi bilen ama hayatımız üzerinde güçlü yönlerimiz üzerine hayatımızı kura bilmeliyiz.
O zaman ne diyoruz kendine güveni olan insanin kendine has bir hayati olur neden mi çünkü sen şarkını söylemeye devam edersen hayat seni dansa kaldırır.
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet