Skip Navigation Links

CHP’de Stajyerle Aşk Skandalı !!! Kim Bu Vekil ?

Şebnem Bursalı, CHP’de iki vekilin aşkıyla güney illerinden birinde CHP milletvekili olan kişinin stajyeriyle yaşadığı aşkı deşifre etti.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Takvim Gazetesi Yazarı Şebnem Bursalı, CHP’de iki vekilin aşkıyla güney illerinden birinde CHP milletvekili olan kişinin stajyeriyle yaşadığı aşkı deşifre etti.
Bu kişinin 4  çocuk babası olduğunu yazısında açıklayan Şebnem Bursalı, il ve vekil adı vermedi ama güney illerinden birinde CHP’den milletvekili olduğunu yazınca, bu milletvekilinin kim olduğunu herkes merak etti. 
Güney illeri CHP milletvekillerinin çocuk sayısı ise herkesin merak ettiği konu olunca, arama motoru Google’da vekillerin CV’leri şu ara çok sorgulanır oldu.
Hollywood yıldızlarını aratmayacak kadar yakışıklı vekilin kim olduğunu biz de açıklamayacağız ama en büyük sorun, bu vekilin kendisine staj için yakın bir arkadaşı tarafından emanet edilen kızıyla ilgili olması skandalın boyutlarını ortaya koyuyor. 
Bu aşktan haberdar olan eşinden de boşanmak istediği öğrenilen bu milletvekilinin, kadrolu danışmanını işten çıkartıp stajyer aşkını danışman kadrosuna 5 bin 500 TL maaşla aldırdığını yazısında açıkça belirten Şebnem Bursalı, skandalın devamını da ismi açıklayarak yazacağa benziyor.
Memleketin sorunlarını bir kenara bırakmış, evladı yaşındaki kızla aşk yaşayan bu vekilin seçim bölgesine de bir süredir gelmemesi ise iddiaları güçlendiriyor.
 
İşte Şebnem Bursalı’nın CHP’li vekilin aşkıyla ilgili yazısı; 
STAJ YAPAN KIZLA
İkinci bomba daha da beter; danışmanıyla aşk yaşayan bir vekilden söz ediyoruz. Güney illerimizden bir vekile, bir arkadaşı kızını emanet eder ve staj yapmasını rica eder. Bir süre sonra vekil kıza tutulur ve birinci danışmanını işten çıkartıp bu kızımızı kadroya alır. 5 bin 500 TL de maaşa bağlar. 4 erkek babası olan bu vekil, eşine de aşık olduğunu ve boşanmak istediğini söyler. Son günlerde ise vekilin oğullarından birisinin TBMM'deki makam odasında babasıyla hayli hararetli ve hatta şiddete kadar giden boyutta tartıştığı konuşuluyor.
Anlayacağınız; CHP'nin bir numaralı gündemi şu sıralar ne ülke sorunları ne millet meseleleri...
ŞEBNEM BURSALI / TAKVİM
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet