Skip Navigation Links

Ey Türkiye’m Sonun Hayır Ola!

Ey benim derdi başından aşkın memleketim!Nedir bu dünyada alıp verilemeyen? Müslüman olmak mı suçtu yoksa Türk olmak mı?

Neslihan Gök

Gazete Köşesi   A+a-

Ayıramadım ikisini birbirinden. Bin yıldır Türk olarak yaşadıkları topraklarda Suriye yönetimi tarafından sadece Müslüman olarak kabul edilip kayıtlara geçen Suriye’deki tek Türkmen yurdu denilen Bayır Bucak!
İşgaline yanayım ey Rusya!
Yıllardır Muhalifler, Esad, İran, Hizbullahçılar, Deaş, YPG ve Amerika vardı da, şimdi asıl kinini hedef almadan rasgele bombardıman saçan başvekil Rusya’ya mı geldi sıra?
Dünya’nın neresinde Müslüman Türk ülke varsa bu başındaki duman hiç eksik olmadı.
Hayır, dağ başından duman eksik olmazmış da peki milli benliğini kaybeden, bulamayan milletler başka milletlerin avı olacağı hususu da mı etkilemedi sizi ?
Nerde şu küçücük bir şeyde bile ayağa kalkan ülkem!
Ağaçlarda kesilir, çocuklara oyuncaklarda götürülür, eve ekmekte alınır hatta barış için bu meydan kanlı meydan diyerek halayda çekilir. Ama istiklali yaşamak için canını hiçe saymış bir kavmin kahraman evlatları için, başından duman değil yurdundan küller kalmayan soydaşın için üç maymun mu oynar oldunuz kardeşim.
Kobani Kobani diye yırtınıyordunuz, sonsuza dek ebedi kalacak Türklüğün için neden dilin lal oldu. Tarihte bir ilktir herhalde yüzyıllardır hiçbir Türk savaş kolordusunun bu güne kadar hiç bu kadar çeşit düşmanı olmamıştır.
Şaşırıyorum aslında, hayır;
Kendi içimizde sorunumuzu çözmüş, milletimiz için bir şeyler yapmışız gibi dedelerimizin:
Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal! Diyerek dalgalandırdıkları, Fransız bayrağı dikilmesin diye vatanı için “Canı, Cananı bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada Cüda”, diyerek karşılık veren milletimizin torunları! Bilinçsizce sosyal paylaşım sitelerinde profil resimlerini Fransız bayrağı yapan gençler, o profil resimlerinize bayrağın direğini de ekleyebilirsiniz.
Şunu unutmayın ey dünyadaki insanlar ve siz Türk geleceğinin varisleri:
Ben Türk doğdum, Türk öleceğim..
Türk milletinin de bir hakikat olacağına inancım sonsuz. Türk’ün varlığı bu köhne aleme, yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman göreceksiniz.
Türklük Ebedidir…


                                                                                                                     Neslihan GÖK

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet