Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hayatımız Kayıyor Her Yerde Terör..

Hayatımız kayıyor her yerde terör,basbas bağırıyor bazıları kimsecikler duymuyor,heryerde kan,çevrelemiş kötülük etrafımızı,

Cihangir CAYRANCI

Gazete Köşesi   A+a-

her kes kendi kabuğuna çekilmiş kimse kimseye aldırmıyor,Suriye,Afganistan,Libya,mısır,Yunanistan,Ermenistan-azerbeycan,ırak,iran,İsrail-filistin Ortadoğu kan ağlıyor ne oluyor bu insanlara,nasıl mutlu olacağız bu durumda nasıl.

Her gün şehit her gün sayısız cinayet,cinnet,boşanma,kaza kıyamet yaklaşıyor,hayatımız kayıyor.

Ey insanlar,hayat sanal değil gerçek biz matrix de yaşamıyoruz bu havayı hepimiz soluyoruz bir başka gezegene bulup taşınma planı yapan devlet varmıdır bilemiyorum ama orayıdamı cehenneme çevireceksiniz ne olacak bu insanlar nereye koşuyor.mevcut olduğun kuvvet damarlarındaki kanda mı kanın mı bozuldu,kan yetmezliğimi yaşıyorsun yoksa.ey uyan uykudan uyan, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) Vedâ haccında, Ey insanlar! Rabbiniz birdir. Babanız da birdir. Hepiniz Adem'in çocuklarısınız, Adem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi; kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız O'ndan en çok korkanınızdır. Azası kesik siyahî bir köle başınıza amir olarak tayin edilse, sizi Allah'ın kitabi ile idare ederse, onu dinleyiniz ve itaat ediniz. Kimse kendi suçundan başkası ile suçlanamaz. Baba, oğlunun suçu üzerine, oğlu da babasının suçu üzerine suçlanamaz.

Dikkat ediniz! Şu dört şeyi kesinlikle yapmayacaksınız:

- Allah'a hiçbir şeyi ortak koşmayacaksınız.

- Allah'ın haram ve dokunulmaz kıldığı canı, haksız yere öldürmeyeceksiniz.

- Zina etmeyeceksiniz.

- Hırsızlık yapmayacaksınız Başka söze ne hacet.Sağlıcakla…

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
mert adam 3 Kasım 2015 Salı
üstad kalemine sağlık yazıların dolu dolu ve bizden
ZEYNEP 23 Ekim 2015 Cuma
COK HAKLISINIZ ELLERİNİZE YUREGINIZE SAGLIK
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş