Skip Navigation Links

Suriye’den Gelen Vahşet!!!

Tedirginlik, kaygılar had safhada!!!

Gazete Köşesi   A+a-

 

Korkuyoruz…

Hem de herkes.

Türkiye’nin çeşitli illerinde basına yansıdığı kadarıyla, örtbas edilemediği zamanlarda öğreniyoruz ki, Suriyelilerin yarattığı huzursuzluk had safhada..

Köylülere saldıranlar, Ankara Altındağ’da bir genci öldüresiye dövmeler, patronunun kafasını kesmeler v.s.

Son olarak da Hatay’dan şok eden manzaralar..

Elinde ağır makineli silahla Antakya merkezde bir bankanın bankamatiği önünde görüntülenen bir İşid, El Kaide veya Nusra’ya bağlı terörist!!!

Herhangi bir Türk tek saçma av tüfeğini tamir için çarşıya getirip de caddede 100 metre yürüse ne yapıyon gardaş diye sorar, peşinden de ifadesi alınmak üzere emniyete götürülür..

Söz konusu Suriye’de kan döken vahşetin paydaşları olunca, ağır makineli silahlarla dahi gezmelerinde bir sakınca yok!!!

Öyle rahatlar ki, akıllara durgunluk veriyor.

Kimse hesap soramıyor!!!

Ulusal basına yansıdığı kadar..

Sadece Hatay’da mı?

Hemen hemen tüm illerde..

Tabi ki öncelikle sınır illerinde.

Hatay Valisi Sayın Celalettin Lekesiz’in İçişleri Bakanlığı’na yazdığı iddia edilen rapora göre; Tehlikenin farkına yeni varıldı veya iş içinden çıkılmaz bir hal aldığı da apaçık ortada..

Kontrol edilemez bir noktaya ulaştığı anlaşılan durum oldukça vahim bir noktaya ulaşmış ki, sözde İslam adına cihat yaptıklarını söyleyenler, Türkiye’de yaşayan Müslümanları dahi reddedecek kadar, kafir ilan edecek kadar vahşetlerini, ellerinden ve ağızlarından salya salya akan kanla kinlerini kusmaya devam ediyorlar..

Hem de kendilerine kucak açmış, sofrasını, aşını paylaşmış Türkiye’de bunu yapıyorlar!!!

Tepki?!!!

Yok..

Maalesef…

Sınır illeri başta olmak üzere Türkiye’nin her köşesi büyük bir tehdit altında..

Silahlı, bombalı eylemlerin, kör bıçaklarla kelle kesen yezid dölleri ülkemizin her köşesine yerleşmiş durumdalar..

Sadece Alevileri değil, Sünnileri de kafir ilan ediyor, vahhabi, selefi inancı dışında hiçbir Müslüman toplumu da kabul etmiyorlar..

Açın bakın internette bu konuyla ilgili yüzlerce fetva yayınlıyorlar.. Videolu olarak yayınlanan fetvalar Arapça ama altyazıları Türkçe.

Araştırıp inceleyebilirsiniz.

Hem de vahşet anlarını da tüm iğrençliğiyle yayınlıyorlar.

Ve Dünya buna sessiz kalıyor!!!

Acı ama gerçek.

Kendi memleketimizde yabancılaştık!!!

Her gün risk altında, korku içindeyiz..

Ne zaman, nerede ne olacağımız belli değil!!!

Suudi Arabistan, Suriye’ye savaşmaları için gönderdiği uyuşturucu mübtelalarını, idam mahkumlarını, ırz düşmanlarını affedildikleri çağrısıyla ülkelerine dönmelerini istedi..

Bu çağrıyı kim yaptırdı?

Bu kirli savaşa sebep olanlar değil mi?!!!

Suriye’de 3 yıldır devam eden kirli savaşın baş kahramanları Suriye halkı mı, yoksa Dünya’nın çeşitli ülkelerinden gönderilmiş uyuşturucu mübtelaları, idam mahkumları, ırz düşmanları mıydı?

Tabi ki ikinci seçenek geçerli..

Hani 3 yıl önce yazmıştım ya; Dünya’ya vahşet görüntülerini geçip, Dünya’yı ayağa kaldıranlar, vahşeti yaşanların ta kendisidir! Diye..

Ne zaman ki, Dünya’nın süper güçleri gerçeği yerinde görüp belgelediler, Suriye’deki kirli savaşa desteği o gün bitirdiler..

Ama ne oldu?

Milyonlarca masum insan öldü..

Milyonlarcası da evinden, yurdundan edildi..

Hatay’ın her köşesinde kaldırımlarda aileleriyle birlikte uyuyan gariban Suriyelilerin suçu ne?

Suçu kendilerinde araması gerekenlerin artık şapkalarını önlerine koyup iyi bir düşünmeleri ve Suriye’den sonra sıranın Türkiye’ye gelmesi ihtimalinin ne kadar güçlü bir ihtimal olduğunu net bir şekilde görmeleri gerekmez mi?!!!

Türkiye ve tüm Dünya’nın büyük bir tehlikeyle, yani Müslüman olduklarını iddia eden İslami terör örgütleriyle başı belada…

Yakında Türkiye’yi terör örgütlerine yardım ve yataklıktan terör ülkesi listesine koyar ve Suriye, Irak, Libya ve Mısır’a uyguladıkların Türkiye’ye de uygulamaya kalkarlarsa hiç şaşırmam..

 

 

 

 


Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet