Skip Navigation Links

Büyükşehir-Civelek ve Culha…

Yine ortalık ellialtı oldu..

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Hatay büyükşehirde dengeler altüst, ilçelerde ise Arsuz Nazım Culha ve İskenderun’da ise Yusuf Civelek’le banko oldu..

Efsane belediye başkanı Mete Aslan’ın MHP’den büyükşehir adayı olması dengeleri alt üst etti.

Büyükşehir belediyesi için hiçbir iddası bulunmayan MHP, bir anda iktidar ortağı oldu..

İskenderun’da çalışmalarıyla, yaptıklarıyla, ektiklerinin semeresini toplayan Yusuf Civelek, altyapı çalışmaları sırasında toz ve çamurdan isyan eden vatandaş tarafından kucaklanır oldu.

Her şey çok daha güzel olacak derken bile esprilere konu olan Civelek, altyapısı bitmiş, üstyapısı bitmek üzere, sosyal belediyeciliğe doğru emin adımlarla ilerleyen İskenderun Belediyesi’ni zirveye taşıdı. Ne denirse densin, Yusuf Civelek başarılı oldu ve özelikle de altını çizerek söylüyorum 3 Ç olayını başardı. Çalmadı, Çaldırmadı ve Çok Çalıştı..

Seversiniz veya sevmezsiniz ama gerçek bu!!!

Arsuz için iki kişi gündemdeydi..

Nazım Culha ve Necati Yıldız..

Ve Nazım Culha oldu.

Hayırlı olsun..

Arsuz’luların Nazım Culha’yı bağrına bastığı günden bu yana, sevgi selinin katlanarak devam edeceğine inancım tam..

Başka partilerden aday olan veya olmayı planlayan arkadaşların da Nazım Culha’nın CHP’den adaylığının kesinleşmesiyle birlikte kararlarını bir kez daha gözden geçirecekleri kanaatindeyim..

Bir dürüstlük abidesi, proje adamı, adam gibi adam, öngörüsü yüksek, geçmişi geleceğinin en önemli referansı olan Nazım Culha’nın Arsuz’da CHP’nin oylarını katlayarak kazanacağından kuşkum yok..

Kale, Konacık, Işıklı, Haymaseki, Gözcüler, Akçalı, Gökmeydan, Üçgüllük, Madenli, Karaağaç, Nardüzü ve Karahüseyinli’de oy patlamasının adı Nazım Culha olursa, CHP’nin Hatay Büyükşehir hedefi de bu kadar kesin ve nettir..

Kadim dostum Nazım Culha’nın adaylığı Arsuz’un geleceğinin sıfırdan tesis edilmesinde, altyapıdan üstyapıya, projelerle hayat bulmasına, kalkınmasına da vesile olacaktır.

Nazım Culha’nın adaylığı alır almaz, CHP’den aday adayı olan dostlarıyla kucaklaşarak fikirlerini, projelerini isteyeceğinden, ortak akılla Arsuz’u yöneteceğinden de kuşkum yok..

Bencil değildir!

“Biz” diyen bir anlayışın mimarı olacak olan Nazım Culha’nın bundan sonra halkın tamamını gönülden kucaklaması söz konusu olacaktır..

Kim hangi aday adayıyla yürümüş olursa olsun bağrına basacağından kuşkumun olmadığı Nazım Culha, ekibiyle birlikte Arsuz’un geleceğini tesis ederken, aynı zamanda da mevcut sorunların giderilmesi için de öncelikli zaman ayıracaktır.

Meclis üyesi dağılımını coğrafi bölgenin Alevi, Sünni ve Hıristiyan güzelliğiyle birlikte doğru şekillendirip, seçim kampanyasına da başı dik ve alnı açık bir şekilde devam edecektir.

Ben dostum Nazım Culha’ya sonsuz güveniyorum..

CHP, Arsuz bölgesinde tarihinde hiç almadığı kadar yüksek oyu da Culha ile alarak tarih yazacaktır..

Arsuz’a hayırlı uğurlu olsun.. Yolun açık olsun Nazım abi..

 
 
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet