Skip Navigation Links

CHP’DEN DÖNENE, TUFAN

CHP için nereden başlasak, başı sonu yok artık, ahtapot olmuş kaç baş kaç kuyruk olmuş.

Gazete Köşesi   A+a-

 
  CHP’DEN DÖNENE, TUFAN
 
  CHP için nereden başlasak, başı sonu yok artık, ahtapot olmuş kaç baş kaç kuyruk olmuş.
Yine seçim, yine kavga gürültü, yine entrika ve ne yazık ki bunu yapan bölgenin şah damarı gibi atan CHP’li vekiller ve önderleri oluyor.
 
  M. Ali Edipoğlu’nun, sesi çıkmayan diğer üç vekilden mümkün mertebe uzak durup, son dönemde atına binmiş, meydanlarda cirit atan Edipoğlu, ne peşinde? Gözcüler ’de bayramlaşma programında konuşma yapan ve o güzelim CHP’lilerin sıcak birlikteliğine bomba atan Edipoğlu acaba hangi akla hizmet Dönen’in sırtını sıvazladı. Edipoğlu’nun, bayramın ilk günü meydana attığı bomba aynen şöyleydi : “Önümüzde seçim var. Biz Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız. Genel başkanımızla bizzat görüşüp biz Hatay’ı Mehmet Dönen ile kazanırız. Onu sonuna kadar destekliyoruz. Kimseyi küstürmeyeceğiz. Herkesle kucaklaşacağız. Mehmet Dönen’i hep birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız.’’ buyurun buradan yakın ya da nereden isterseniz.Demek istiyorki diğer aday adayları siz evde oturun, boşuna çalışmayın, bomba patladı ve yine CHP’ye gönül verenler cepheye taşındı, yetmedi bayramın ikinci günü İskenderun CHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programında vekiller, aday adayları ve tüm partililer, hepsi bir arada bayramın hakkını vererek, tokalaşan, öpüşen, güzel, samimi, sıcak bir kalabalık içinde bu kez de M. Dönen, Edipoğlu’nun gaz bombasına o kadar gelmiş ki vekillerin ve aday adaylarının bir masada oturmaya davet edilince Sayın Dönen rest çekmiş ve öyle enteresan bir ifade kullanmış ki adamı tükürükler içinde boğasın gelir, efendim kendisi önceden bir bakanmış, önemli bir konumu varmış ve HIRSIZLARLA aynı masada oturmazmış!
  CHP’ de hiç bitmeyen, gizliden bir kavga devam etmekte, ağacı fırtınalar, kasırgalar değil içinde kemiren küçücük bir kurt yıkar.
 
  Ne yazık ki CHP’ yi yıkan içinden oluveriyor.
 
  Çatlak bir ayna gibi duran bu partide herkes kendini görmek ister olmuş, birbirini iten kakanlar ve herkes ben ne kadar görünebilirim derdinde.
Oysa o büyük çatlaklık onlara görünmüyor, biri çıkıp beyler bu ayna kırıktır, sizleri doğru yansıtmıyor demiyor.
 
  Bu aynanın dengesi bozulmuş, kimi büyük, kimi küçük, kimi eğri, kimi yamuk gösterdiğini sanki bilmiyormuş gibi ses etmiyor.
 
  Hep birileri birilerinin peşinden gidiyor ve birliktelik önüne taş koymuş oluyorlar.
 
  Gelelim Edipoğlu’na bayramın ilk günü bayramlaşmanın içine ederken kokusu nereye kadar sıçradı bilir mi acaba, genel merkezine kadar sıçrayan bu koku ortalığı iyice gerginleştirdi yani Hatay’da dört milletvekili var ama Kılıçdaroğlu, Edipoğlu’yu bir kenara çekmiş ve Hatay’a, Dönen’i aday göstereceğiz demiş, sen git bu bombayı patlat demiş öyle mi?
 
  Yani Kılıçdaroğlu, sadece Edipoğlu ile samimiyet kurar ve CHP Hataylılara müjdeyi sen ver der yani diğer milletvekilleri fasa fiso ve Edipoğlu Kılıçdaroğlu ile tek başlarına mı bu kararı vermiştir, bu şekilde muhtar dahi seçilmez.
 
Ve halkın aklına bu sorular bariz bir şekilde gelir, ben de sorarım:
1_CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay için böyle önemli bir kararı dört milletvekilinden sadece Edipoğlu’nun kulağına fısıldamış öyle mi?
2_İddia ise? Edipoğlu böyle ciddi bir iddiayı neye dayanarak ortaya attı?
3_Edipoğlu neden diğer aday adaylarının çalışma heveslerini kırıyor?
Bunun tek bir açıklaması var Sayın Edipoğlu siz bir başka partiye hizmet ediyorsunuz ve Hatay’ın Şehri Emini sizin partinizden değil bir başka partiden olması için çalışıyorsunuz ya da başka bir tabirle yol açıyorsunuz!
Dönen’in parti içinde ve kendi partililerinin aday adaylarına hakaret etmesi kendi partisine saygısızlıktır, samimiyetsizliktir, ayrıştırıcıdır, böldürücüdür ve partiye verecek en büyük zarardır. Hem partilileri hem de aday adaylarını hakir ve küçük görmek yakışmadı, henüz koltuğun ayaklarını bile görmemişsiniz, havalara uçtunuz, kibire büründünüz.
CHP’de tüm aday adayları saygıdeğer insanlardır, bölgenin kaliteli vitrini için CHP’liler gerçek CHP’ye gönül veren halk CHP’nin yeni kavgasız, çirkefsiz, entrikasız bir imaj ister, ormanda sadece bir tek aslan yoktur, bir tek aslan kral değildir.
İskenderun CHP binasında yaşanan gerginlik haber sitelerine düştü ve daha sonra beş dakika içinde haber kaldırıldı, biz oradaydık, sosyal medya sayfalarında hemen paylaştık yanıtlar aynen şöyle: ‘’Aile içinde bir sorundur ve çözülür.’’ işte öyle değil efendiler, bu sözler, açıklamalar ancak partiyi böler, partilileri birbirine küstürür.
Dönen’in diğer aday adayları küçültmesi hiç etik olmadı, her birinin halkı temsil ettiği aşikârdır.
Kılıçdaroğlu’nun gözdesi olacağı Dönen’in koltuk kokusu çabucak burnuna sızmış ve burnu havalara kalkmış, Dönen’in atı şahlanmış ve şimdiden partililerini küçülten maazallah koltuğa yerleşse millet Dönen’e ulaşmak için destur alacaktır.
Dönen’e gösterilen tepki gayet doğru ve yerinde bulunmakta ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’ı tebrik etmemek elde değil, fazla tanımam, onunla ilgili bilgim herkesin bildiği kadardır ama onun başarılı bir iş adamı olduğu, bölgede hizmet ve istihdam ettiğini herkes bilmektedir, insanlarla sıcak bir diyalog içinde olduğunu görüyoruz.
DÖNEN’İN HAKARETİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NE OLMUŞTUR.
OSMAN TUFAN’IN TEPKİSİ, HER CHP’Lİ ADINA OLAN BİR CEVAPTIR.
 
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet