Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP’li Osman Tufan ve Osman Abi Formülü

CHP Hatay Büyükşehir aday adayı Osman Tufan geçtiğimiz pazartesi günü biz gazetecilerle buluştu.

Gazete Köşesi   A+a-

MEDYATİK BAKIŞ
 
Doğan Süslü
 
İletişim:0 532 728 45 53
 
 
 
 
   CHP’li Osman Tufan ve Osman Abi Formülü
 
   CHP Hatay Büyükşehir aday adayı Osman Tufan geçtiğimiz pazartesi günü biz gazetecilerle buluştu. Petek Cafe’deki kahvaltılı basın toplantısında CHP’li Tufan’a, aklımıza gelen hemen her soruyu yönelttik ve yanıtlarımızı aldık. Osman Tufan sohbet ortamında kendini anlatırken oldukça rahat bir tavır sergiledi. Sorulara içinden geldiği gibi yanıt verdi. ,
 
CHP’li Osman Tufan “Hayatı tırmalayarak bugünlere geldim. Birikim ve deneyimimi Hatay’ın geneline yaymak istiyorum. İnsan odaklı bir hizmet anlayışı güdeceğim” dedi.
 
 
 
   CHP’li küskünler yeniden kazanılmalı
 
   CHP tabanından ‘Osman Abi’ formülü çıktığına işaret eden Osman Tufan “Gittiğim pek çok yerde, köylü kentli, partili Osman Abi formülünü dilendiriyor. Ben Çerçi Mustafa’nın oğluyum. Babam çok gezer, çok dinlerdi. Köylüyle, şehirliyle iç içeydi. Ben de halkla hep iç içe oldum. Sosyal yönden çok iyi olduğumu düşünüyorum. Kısaca halka yakınlık ve halkla bütünleşme anlamında bir sıkıntım yok. Bu nedenle Hatay’ın pek çok yerinde Osman Abi formülü gündemde. Benim öncelikli hedefim, adaylığımın kesinleşmesi halinde tüm küskün CHP’lileri yeniden partimize kazandırmaktır. CHP’den kopmuş olan tüm eski partilileri yeniden CHP çatısı altında toplamaya çalışacağım. Bu işe büyük önem vereceğim. CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması, bana göre küskünlüklerin yuvaya dönmesiyle mümkünüdür” şeklinde konuştu.
 
 
 
   Bu görevi yap Osman!
 
   Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan aday adayı olan Osman Tufan’a, Anayasa Mahkemesi’nin büyükşehir seçimlerini iptal etmesi halinde, Osman Tufan’ın küçük şehire örneğin İskenderun’a yönelip yönelmeyeceğini sordum. CHP’li Tufan “Anayasa Mahkemesi’nden iptal kararı çıkarsa mutlaka yeni düzenlemeler oldu. CHP Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ya da CHP Genel Merkezi bana bir başka görev verir ve ‘Bu görevi yap Osman’ derse, görevden kaçmam. Partimin ve halkımın hizmetindeyim” şeklinde konuştu.
 
 
 
   Bir elmanın dört yarısı
 
   CHP’nin Hatay ve ülke genelindeki belediye başkan aday adaylarının, adaylıklarının kesinleşmesi sonrası, tüm partililerin kesin adaya destek vermesi gereğine dikkat çeken Tufan “Bizler, aday, ilçe ve il başkanları, milletvekilleri ve parti tabanı olarak bir elmanın dört yarısıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olur, fitneden, fesattan ve hizipten uzak durabilirsek sadece Hatay’da değil ülke genelinde başarılı olur ve yerel seçimlerden zaferle çıkarız” dedi.
 
 
 
   Çerçi Mustafa’nın oğlu
 
   Çerçi Mustafa’nın oğlu Osman Tufan, köylüyle, kasabalıyla, şehirliyle hep iç içe olmayı başarmış. Çerçi Mustafa’nın oğlu Osman’la halk arasında hep olumlu manada bir elektrik alış verişi olmuş. CHP Genel Merkezi, öyle sanıyorum ki bu önemli özelliği ve güzelliği göz ardı etmeyecektir. Osman Tufan’ ı siyasetin çerçisi, elçisi ve hizmetkarı olarak dikkatle takip edecek, aday adaylığı sürecinin sonundaki kesin adaylık ilanına kadar Tufan, seçimi kazanma ihtimali yüksek potansiyel bir partili ve CHP’nin Hatay’daki değeri olarak görülecektir.
 
 
 
   Kırsalla yeniden kucaklaşmak
 
   Bu ülkenin ve Hatay’ın bir evladı olan Tufan, ticari başarısını, yerel yönetime, siyasete taşıma gayretindedir. Halkın ve Cumhuriyetin Partisi CHP, belki de çerçi ve köy çocuklarıyla yeniden kırsalla kucaklaşacak, bu kucaklaşmaların ardından da CHP’nin yerel iktidarları seçim sandıklarından çıkacaktır…

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş