Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ortadoğu Sancısı Ve Biz!!!

Sancı büyüyor ve sesler tüm sektörlerden yükselmeye devam ediyor

Gazete Köşesi   A+a-


Ortadoğu Sancısı Ve Biz!!!
Sancı büyüyor ve sesler tüm sektörlerden yükselmeye devam ediyor. Güzelim Hatay ve İskenderun Körfezi, hepinizin bildiği gibi hemen hemen her yazımda ifade ettiğim üzere Allah’tan teşvikli Cennetten bir köşe..
Oldu mu güzelim Cennet, Cehennem!!!
Haçlı seferleriyle Ortadoğu ve Müslüman alemine diş geçiremeyenler, Irak’taki hayal kırıklığının ardından , bir tek mermi dahi atmadan Haçlıya hizmet eden sözde Müslüman terör örgütleri vasıtasıyla iktidarı bu bölgede ele geçirmek üzereler..
Yeni senaryolar yazılırken, Hatay ve diğer sınır illerindeki tedirginlik artarak devam ediyor!!
Ortadoğu’daki sözde Arap Baharı veya Cehennemi ya da ne olarak adlandırırsanız adlandırın, Suriye ile komşu olmamız itibariyle en çok bizi etkiledi..
Uluslar arası ticaretin merkezi olma hazırlığı içinde olan ve hatta Petrol Borsası’nın İskenderun’da açılması dahi söz konusuyken, geçmiş yıllara özlemle bakan bir İskenderun Körfezi söz konusu..
İskenderun Körfezi böyle de, Hatay merkez ne alemde?!!!
Daha beter!!!
Alın size Suriye politikası!!!
Bize ne Ortadoğu’dan, bize ne Suriye’den!!!
ABD ve yandaşları hangi ülkeye huzur götürdü?
En huzurlu olanlarını dahi kan gölüne çevirirken, hangi ülkeye demokrasi ve insan hakları götürdü?!
Demokrasi ve insan hakları vaatleriyle kandırdıkları üç-beş çapulcuyla ayaklanmaları çıkaran malum devletler, kendilerine yeni yaşam alanları ve ekonomik merkezler oluşturmak gayretindeler..
Ekonominin en canlı haliyle huzur ve güvenliğin tesis edildiği Ortadoğu’da yıllardır sadece kan ve gözyaşı var!
İsrail’in daha huzurlu ve mutlu olması için yazılan tüm senaryolarda ise Müslümanlar sadece Müslümanlara kırdırıldı..
El Kaide ve Suriye’deki kolu El Nusra gibi sözde Müslüman örgütler, düne kadar terör örgütü olarak adlandırılırken, birkaç yıldır ise özgürlük savaşçısı ilan edildiler..
Uzun yıllar ABD’nin terör listesinin ilk sıralarında yer alan bu terör örgütlerinin Suriye başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve son olarak da Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki katliamları tüm dünya tarafından sosyal medya aracılığıyla izlenirken, sadece ama sadece ABD’nin yaramaz çocuğu İsrail’in çıkarları söz konusu olduğundan, hiç kimsenin gıkı dahi çıkmıyor..
EL Kaide ve El Nüsra gibi terör örgütleri ABD veya Avrupa’da bir tek vatandaşlarının dahi yaralanmasına neden olsa kıyameti koparanlar, bugün Ortadoğu’da İsrail’in çıkarları için katliamlara sessiz kalıyorlar..
Müslümanın müslümanı katlettiği kan ve gözyaşının hakim olduğu bölgede de Türkiye olarak terör örgütlerinin icraatlerine sıcak bakılıyor olması ise Türkiye’de yaşayan milyonların canını acıtıyor.
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş