Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BUGÜN SÜNNET YARIN DENİZ

  Hayır size bir sünnet hikayesi anlatmayacağım. Giriş ilginç olsun diye yazdım. Birazda konuya balıklama dalmayay

Gazete Köşesi   A+a-

 


Hayır size bir sünnet hikayesi anlatmayacağım. Giriş ilginç olsun diye yazdım. Birazda konuya balıklama dalmayayım istedim. Hükümet geçenlerde terör örgütü tarafından kandırılan çocukların korunması için bir yasa çıkarmıştı. Eylemlerde çocukların polis amcalarına taş atmalarını suç kapsamından çıkarmıştı. Bu vesile ile tutuklu olanlar salıverilmişti. Evler şenlik yerine dönmüş, serbest kalanlar davullarla, halaylarla karşılanmıştı. Devletimiz şefkat göstermişti.
Peki, fayda sağladı mı? Dün gazetelere göz atarken ADANA’DA yapılan gösteri sırasında cezaevinden 2 ay önce çıkan bir çocuk Polisimize el yapımı çivili bomba atarken bomba ellerinde patlamış. O çocuk neden cezaevine girmiş biliyor musunuz? Polise taş atmaktan… Dün taş atıyorlardı… Bugün bomba.
Ben, terör örgütüne destek sağlayan, onun yönlendirmesi ile hareket eden herkesi bölücü kabul ediyorum. Dün taş atarken yakalanınca kandırıldılar edebiyatı yapanlar, bugün bomba atarken de mi kandırılmışlar? Bence terör örgütünün kandırması filan yok. Alenen destek veriyorlar… Bu ülkeyi bölmek için her yolu deniyorlar. Açılım bahane…

MASKELİ FİGÜRANLAR

BOP Tiyatro salonunda 32 Kısım Tekmili Birden bir oyun sahneye konuluyor, Oyunun başrol oyuncularının hepsi figüran… Maskeli figüranlar. Oyunun konusu Ortadoğu’ya nasıl sahip olunur.
Yazar ABD.
Birinci körfez savaşı sonrasında Kuzey Irak’ta tampon bölge oluşturularak Irak’taki etnik gruplar örgütlendirilir. Onların rahat hareket etmeleri sağlanır. Kurulması düşünülen Kürdistan için zaman ve olanak sağlanır. Bu aşamada terör örgütü PKK güçlendirilerek hem İRAN’A hem de TÜRKİYE’YE karşı kullanılması sağlanır. Kürtlerin ve Şiilerin desteği ile IRAK işgal edildi. Irak’ta ABD güdümlü bir hükümet kurulur. Böylece zengin petrol ve yeraltı kaynaklarına sahip olunur.
Daha sonra Türkiye’deki Kürtler örgütlendirilerek daha fazla demokrasi diye talepler dillendirilerek eylemler yaptırılır. Bu eylemler sırasında terör örgütünün de desteği sağlanır. Ülkede terör artırılarak hükümetin talepleri kabul etmesi sağlanır. Sözde demokrasi için yapılan eylemlerin asıl amacı Türkiye’yi bölmek ve Doğuda federal bir devlet kurmaktır.
Oyunun devamında Türkiye’deki diğer etnik topluluklarında örgütlenmesi ile Türkiye’yi bölmek ve federal devletler kurmaktır. Böylece Ülkemizdeki yeraltı ve yerüstü kaynaklara sahip olmaktır. Bu malum oyunu sizlerde biliyorsunuz. Bu nedenledir ki başrol oyuncusu yoktur. Hepsi maskeli figüranlardır. Ama inanıyorum ki bu millet bu oyuna gelmeyecektir. Bu maskelerin arkasındaki çirkin suratlar bir gün ortaya çıkacaktır. Türk Milleti ülkesinin bölünmesine asla izin vermeyecektir.
:

 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar