Skip Navigation Links

Rozet Atmak..

Hedefteki adam, eleştiri oklarının merkezindeki belediye başkanı Dr. Yusuf Civelek’le makamında ilk kez röportaj yaptım.

Gazete Köşesi   A+a-


Hedefteki adam, eleştiri oklarının merkezindeki belediye başkanı Dr. Yusuf Civelek’le makamında ilk kez röportaj yaptım.
İyi mi ettim kötü mü ettim?
Birilerine göre kötü ettim!!!
Yalakalık yapmak için değil, kafamdaki soru işaretlerini gidermek için gittim Sayın Civelek’in makamına..
Sorularıma bazen samimi ve neşeli yanıtlar verdi, bazen de çattı kaşlarını yüz ifadesi değişti..
Eleştirileri haksız buluyor, kendi doğrularının peşinde koşmaya, söylediklerinin ve yaptıklarının arkasında durmaya devam edeceğini inatla ifade ediyor.
İskenderun halkını çocukları gibi görüyor.. Hem de 250 binin üzerinde çocuk!!!
Hepsinin beklentileri , sorunları, ihtiyaçları ayrı ayrı..
Zor iş İskenderun’a babalık yapmak..
Babamın 8 çocuğu vardı ve hepimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sıkıntıdan sıkıntıya girerdi. 8 nüfusa güç bela baktı babam..
Şimdi ben 15 gün sonra dünyaya gelecek bebeğimle birlikte iki çocuk eşim ve kendim olmak üzere 4 nüfusa nasıl bakacağımı kara kara düşünüyorum.. Bu bağlamda işi zor Başkan Civelek’in..
Allah yardımcısı olsun..
Bilinen bir gerçek varsa o da, her babanın bir ilk gözağrısı çok önemlidir. Sayın Civelek’in siyasetteki ilkgözağrısı Demokratik Sol Parti ikinci gözağrısı da, (Bayağı ağrılı sancı yapıyor bu tabiî ki!!!) Cumhuriyet Halk Partisi..
Aile içerisinde Demokratik Sol Parti büyüdü ihtiyaçlarını karşılar oldu. İktidar dönemi geçirdi falan filan.. Yani kendisi yeni bir aile kurdu.. Yani Sayın Civelek’in misafirlik dışında DSP ile işi yok..
Amma velakin CHP, büyüdü evlendi çoluk çocuğa karıştı, torun torba gördü, torunlarının da torunları olacak nerdeyse ihtiyaçları, beklentileri hiç bitmedi..
Hala babadan harçlık alan haylaz evlat gibi..
Sayın Civelek’in en büyük kurtuluşu da parti rozetini atması oldu..
O kadar çocuk, torun, torunun torunu!!! Anaaaaaaaaa..
İşte kurtuluş yolu bu oldu..
Pratik zeka bu!!!
Artık git çalış, üret, kazan ailene bak..
Seçim bitti geçim başladı.. Kimseyi besleyecek halim yok!!!
CHP’liler de haklı bir yandan.. Türk Örf Adet ve Geleneklerine göre bir evlat her zor durumda ailesinden babasından yardım almayı sürdürebilir. Burası Avrupa değil ki.. Yoklukta birlikteydik de varlıkta ne oldu? Rozeti atmak çözümün en kolayı oldu.. Röportajdan çıkardığım sonuç da bu zaten ya..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet