Skip Navigation Links

CHP'de MYK ve Karpuz gerçeği..

Türkiye’nin gündemi referandum, İskenderun’un gündemi CHP’de iki başkan!!! Ve sonunda beklenen oldu..

Gazete Köşesi   A+a-

Türkiye’nin gündemi referandum, İskenderun’un gündemi CHP’de iki başkan!!!
Ve sonunda beklenen oldu..
MYK son noktayı koyarken, önce mahkeme kararına saygı gösterdi ve görevi Nihat Karpuz’a iade etti ve sonra da görevden resmen aldı. Yeni başkan olarak da Zeki Çıkan’a en üst kurul sıfatıyla yetki verdi.
Suların durulmadığı ve şu ara özellikle dedikoduların ayyuka çıktığı CHP’de, Vekil Yazar ile ekibinin kaybedecek zamanı yok!
Otobüsler şehrin dört bir yanında turlamaya ve anonslarını yapmaya başladılar. Önce köy gezileriyle referandum çalışmalarına başlayan Vekil Yazar’ın, sandık görevlilerinin tespiti ve tüm rutin çalışmalar için ekibine talimat verdiği ve hata yapılmaması için özen gösterdiği biliniyor.

Nihat Karpuz gerçeği
Bugünlere gelirken yiğide hakkını verecek olursak, CHP’yi tüm güçlüklere rağmen sırtlayan bir Nihat Karpuz gerçeğini unutmak büyük haksızlık olur.
İyi biliyorum ki, ticari yaşamına son verip büyük bir ekonomik sıkıntıya rağmen CHP’de siyaset yaparak hizmet etmeği seçti.
Onun da çocukları ve bir eşi vardı ve aylarca babalarıyla zaman geçiremeyen çocuklar ile bir eş, gece geç saatlere kadar hep pencerenin önünde baba Nihat Karpuz’u beklediler..
Hırslıydı, çalışkandı, azimliydi ve bir çok zaman da önünü göremeyecek kadar yorgun düştü..
Siyasetin acımasız yönünü yaşarken kendisi de bir çok hata yaptı.. Kim olursa olsun karşısındaki taviz vermedi.. Tav izsiz duruşlarda kendisini bugünlere taşıyan ağabeylerini de kırmak, üzmek zorunda kaldı ama acaba siyasetin acımasız yönümüydü bu olanlar..
Yoksa Siyasette ebedi dostluk ve düşmanlığın olamayacağı gerçeğinden mi ibaretti?
Heyecanına ve hırsına yenik düşen Nihat Karpuz frenlenemeyince başta mahalle muhtarları olmak üzere Milletvekili Aziz Yazar, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile meclis üyelerini karşısına aldı.
Siyasette binlerce genç insanın idolü olmayı başarmış Nihat Karpuz için siyasetin bittiğine inanmıyorum.. Önümüzde uzun yıllar var. Ve bir gün CHP Hatay Milletvekili Nihat Karpuz sizlerle olacak.. Yılların birikimi bu durumda hiçbir zaman da heba olmayacak..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet