Skip Navigation Links

Önde gelenler..

İskenderun’da huzur ve güven ortamının tesis edilmesi için kentin önde gelenlerinin örnek olması gerekir. Sayın

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderun’da huzur ve güven ortamının tesis edilmesi için kentin önde gelenlerinin örnek olması gerekir.
Sayın CHP’li meclis üyesi Zeki Aytaş’ın konuşması da tam da bu yöndeydi ki, konuşmanın üzerinden 5 dakika geçmeden meclis salonu karıştı.
Yani anlayacağınız, Sayın Zeki Aytaş’ın İskenderun Belediye Meclisi’ni iktidar-muhalefet herkesi birlik ve beraberlik içinde proje üretmeye ve İskenderun’a hizmet etmeğe davet etmişti ki, yaygara koptu.
Hepimizin derin üzüntüyle izlediğimiz gergin anlarda, çok değerli iki hizmet adamı AK Parti’li İbrahim Yaran’la CHP’li Avukat Bülent Akbay’ın, sonradan anlaşıldığı şekliyle yanlış anlamadan kaynaklanan gerginlikleri şükür ki tatlıya bağlandı.
Uyum içinde, her şeyi tartışan ve kent menfaatine konularda güç birliği yapan bir belediye meclisinde böyle tatsızlıkların olması beni de çok üzdü.
Özellikle de kentin bu kadar çok huzur ve güven ortamına ihtiyacı varken, kentin önde gelen isimlerinin attıkları adımlara, sözlerine çok dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum.
İskenderun’da siyasetçisinden, seçilmiş ve atanmışına ve de gazetecisine kadar herkesin adımlarını çok dikkatli atması lazım.
Bölgede muhteşem gelişmeler oluyor, sanayi atılımları, yatırımlar her şey dört dörtlük olmasa da yolunda gidiyor. Yıllar öncesinden planlanmış bir bölge ekonomisi, mükemmel gelişmeler, ciddi anlamda heyecan yaratıyor.
Ve İskenderun’da arada bir bozulan huzursuzluk, basında çıkan haberler, belediye meclisinde yükselen sesler ve gerilim…
Sanki birileri, İskenderun’da kısa sürede tesis edilen huzur ve güven ortamını bozma gayretinde!!!
Birileri huzursuz ve güvensiz bir ortamdan nemalanmak derdinde mi? Sorusunu da sordurmuyor değil hani..
İnanın bana bu güzelim kentte olup biten onca güzel işin yanında arada bir kopan saçma sapan fırtınalar da rahatsızlık veriyor. Çatlak sesler sussun, hoş sesler yükselsin memleketimde..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet