Skip Navigation Links

Oyun içinde oyun!!!

İskenderun’un gündemi o kadar yoğun ki şu ara, yetişmek mümkün değil.. İskenderun Belediye Meclisi’nde yaşananlar, Osman

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderun’un gündemi o kadar yoğun ki şu ara, yetişmek mümkün değil.. İskenderun Belediye Meclisi’nde yaşananlar, Osmaniye Valisi Sayın Celalettin Cerrah’ın Dörtyol ve Erzin ilçelerine göz dikmiş olması, beldelerdeki hareketlilik, sağlık kurumlarında yaşanan konular ve son bomba Alevi İnanç Önderlerinin Samandağ’da yargılanmaları..
Can sıkıcı hususlar o kadar çok ki anlatamam..
İskenderun Modern Evler Mahallesi’nde açılışı görkemli bir şekilde yapılan 9 No’lu Sağlık Ocağı’nın kapanacağı ve okul bahçesi olarak düzenleneceği bilgisi tam bir rezalet örneği..
15 bin kişinin sağlık hizmeti aldığı bir sağlık ocağı kapatılıyor ve okul bahçesi olarak düzenleniyor. Anlam vermek mümkün değil. 9 No’lu sağlık ocağının inşaat aşamalarını, finansör bulmak için işadamlarını kovalayan İskenderun Sağlık Grup Başkanlığı yetkililerini çok iyi hatırlıyorum.
Büyük bir heyecanla tamamlanan ve hizmete açılan bir sağlık ocağının, sırf okul bahçesi olacak diye yıkılacak olması büyük bir rezalet örneği.
Yapılan onca masraf, milli servetin heba olması anlamına gelen bir yıkım haberini önümüzdeki günlerde alacaksınız.
Yap-boz oldu İskenderun..
Bir kez daha düşünmeyi ve değişik formüler üzerinde yoğunlaşmayı gerektiren bir durum bu!
Bir kez daha gözden geçirin 9 No’lu Sağlık Ocağı hususunu..

Alevi açılımı (!)
Alevi İnanç Önderlerinin yargılanmaları ayrı bir rezalet örneği. Tam da Hükümet Alevi açılımında belli bir aşamaya gelmişken, Aleviler’den destek almaya başlamışken, ülke gündemine bomba gibi düştü yargılanma konusu..
Kaçak Kur’an Kursu aranacaksa, Türkiye’nin dört bir yanında cemaatlerin toplantı yaptıkları binlerce adres görülebilir. Samandağ’da kursta öğretilenin İslam Dinimizin temeli olan Kur’an-ı Kerim olduğunu unutmayın. Zaten Alevi Nusayri inancının temeli ve merkezi de Kur’an-ı Kerim’dir!!!
İnanç özgürlüğüne, Alevi açılımına uymayan ve sığmayan bir olay Alevi İnanç Önderleri’nin yargılanması konusu.. Türkiye genelinde binlerce Alevi İnanç önderi yargılama işine tepkili.. Zaten Samandağ’da da duruşma öncesi ve sonrası Alevi Dernekleri ve yüzlerce vatandaş destek olmak için oradaydı. Samimiyet lazım beyler samimiyet!!! Alevi açılımı deyip duruyorsunuz, sizce açılım bu işin neresinde?

Cerrah’ın neşteri!!!
Hele hele öyle bir sinir eden bir husus var ki, atlamam.. Bir devletin valisi, memuru bir kişi olarak, Hatay’ın iki ilçesini Osmaniye’ye katmak istiyor. Sayın Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’tan bahsediyorum.. Böyle bir rezillik olmaz!!! Gerçekten de çok büyük tepki toplayan büyük bir laf etmiş Sayın Cerrah..
Sanki İstanbul’u düzeltti, her şey yolundaydı da, sıra Osmaniye’ye geldi..
Çözülemeyen onlarca olayı televizyonlardan izlemiştik.. İstanbul’da Münevver Karabulut cinayeti zanlısının yakalanamaması rezaletinden sonra Osmaniye Valiliği görevine gönderilen Sayın Cerrah, kendini bölge valisi yerine koymuş, mevkidaşı Hatay Valisi Sayın Celalettin Lekesiz’in gözünün içine baka baka Dörtyol ve Erzin’in Osmaniye’ye katılmasına karar vermek cür’etini göstermiştir. Boyunuzu aşar Sayın Cerrah!!! Siz Osmaniye’ye hizmet edin gerisini merak etmeyin.. Hatay’dan verilecek bir tek karış toprak yoktur ve de olmayacaktır bunu da asla unutmayınız!!!
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet