Skip Navigation Links

Kınıyorum!!!

Mail: [email protected] Herkesin malumu Sabah Gazetesi’nde yayınlanan ha

Gazete Köşesi   A+a-

Mail: [email protected]

Herkesin malumu Sabah Gazetesi’nde yayınlanan haberi okuduğumda kahroldum. İskenderun için yazılması mümkün olmayan, hiçbir zaman da söylenemeyecek sözler sarfedilmiş.
Bir sürü de suçlama var.
Belediye, Emniyet teşkilatı, basın ve de bağımsız yargının temsilcileri bu suçlamaların odağı olmuş.
Kabul edilmesi mümkün olmayan, güzel İskenderunumuz’un imajına zarar vermeyi amaçlayan, birilerinin korku imparatorluğu oluşturma gayretlerinin basına yansımasını okumuş gibi oldum. Sabah Gazetesi Yazarını kınamaktan öte, o yazının kaleme alınmasına vesile olan kişi veya kişileri kınamak lazım.
Madem o kadar çok şey biliyorlardı, neden polise, devletin savcılarına başvurmadılar? Madem İskenderun’da böyle bir karanlık dünya ve tablo söz konusu, memleketine en büyük ihaneti, polisle, cumhuriyet savcılarıyla işbirliği yapmayarak kendileri yaptılar!!!
Ben bu işte art niyet ararım!!!
Birilerinin İskenderun’un imajını karalayarak, bunun üzerinden korku siyaseti üreterek, rant elde etmek amacında olanlar olduğunu düşünüyorum.
Bu saatten sonra Sabah Gazetesi’nin İskenderun halkından özür dilemesini bekliyorum.
İthamlar arasında öyle bir de durum var ki; İskenderun basını da ya bu pisliğin içinde ya da çok korkuyor da yazamıyor intibasını yaratmaya çalışmışlar.
Kocaman bir OHAAA!!!
Türkiye’nin en saygın, en güçlü ve en güvenilir yerel basını İskenderun’da görev yapıyor. Bunu hiç kimse aklından çıkarmasın.. İskenderun basını cesurdur ve de bugüne kadar karanlık hiçbir dosyayı da saklamamıştır! Yaptığımız yayınlarla Türkiye’de Anadolu basının yüz akı bir basın ordusuna sahibiz.
Hiçbir Allah kulunun İskenderun basını için değil çamur atmak, böyle bir imada bulunmasına dahi izin vermeyiz!!!
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yusuf Cinel kaptanlığında görevini layıkıyla yapmaktadır ve daha önce görev yapmış tüm Emniyet görevlileri de aynı şeref ve namus düsturuyla görevlerini yaparak değişik şehirlerde görevlerini sürdürmektedirler.
Biz 40 kişiyiz 40’ımız da birbirimizi biliriz. İskenderun ekonomi olarak çok büyük ve gelişmiş bir şehir olabilir ama İskenderun aynı zamanda bir o kadar da küçük bir şehirdir herkesin birbirini çok iyi tanıması bağlamında..
İskenderun, vergi rekortmenleri çıkaran bir şehir.. Anamızın ak sütü gibi helal paralarla yapılmış yatırımlardan kazanılmış ve de devletine vergi olarak dönmüştür.
Eğer varsa İskenderun’da böyle bir karanlık dünya, ortaya çıkarmayan Emniyet teşkilatı ve bağımsız yargı suçludur. Ama yoksa, yazan ve yazdıranlar suçludur.
Sabah Gazetesi yazarı ve bu yazıyı yazdıran kişilere diyecek tek bir sözüm olacak: Önce aynaya bir bakacaksınız ve kendinizi o yazıda ne kadar güzel tasvir ettiğinizi göreceksiniz.
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet