Kaymakam Yönden Talimat Verdi Halk Eğitim Merkezi Üretime Geçti

100 BİN ADET MASKE ÜRETİLECEK

Kaymakam Yönden Talimat Verdi Halk Eğitim Merkezi Üretime Geçti
Yayınlama: 23.03.2020
Düzenleme: 23.03.2020 20:33
A+
A-
İskenderun Halk Eğitim, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in talimatıyla bu günlerde ihtiyacı hissedilen maske üretimine geçti.
Corona virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde İskenderun Kaymakamlığı, ihtiyacı hissedilen ürünlerin temini için harekete geçti.
Bu kapsamda Kaymakam Yönden’in talimatlarıyla İskenderun Halk Eğitim Merkezi Bekir Durur’un da çabaları sonucu, maske üretimine geçildi.
Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri tarafından ilk olarak 100 bin maske üretilecek. Akabinde ihtiyaca göre sayı artabilecek.
Corona virüse karşı tüm toplum olarak alınan tedbirler ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra Halk Eğitim Merkezi’nde maske üretimi, İskenderun’un ihtiyacını karşılayabilecek.
İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur yaptığı açıklamada, maske dikimini gönüllü kurs öğretmenleri ve kursiyerlerin büyük bir istekle yaptıklarını söyledi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.