Hbb Öğretmenler Gününü Kutladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim veren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Hbb Öğretmenler Gününü Kutladı
Yayınlama: 26.11.2018
Düzenleme: 26.11.2018 09:58
A+
A-
Kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğinin yüceliğini her fırsatta dile getirerek, geleceğimizin mimarı çocuklarımızı bin bir fedakarlıkla eğiten öğretmenlerin emeklerine saygı duyan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusundan hareket eden HBB yetkilileri, öğretmenleri bu özel günlerinde de unutmadı.
 
24 Kasım Cumartesi günü HATMEK’te (Hatay Meslek Edindirme Kursları) gerçekleştirilen kutlama programına HATMEK Müdürü Emine Atmaca’nın yanı sıra çok sayıda öğretmen katılım gösterdi.
 
Başkan Savaş’ın hediyesi olarak takdim edilen çiçek ve çeşitli hediyelerle buluşan emektar öğretmenler; duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
 
 
 
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.