Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dinledi ve Sorunu Çözdü…

İskenderun’un sevilen işadamı ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, Alevi cemaati için düşünülen kültürel komplekse 15 Bin TL bağışta bu

Ekonomi   A+a-

 

    İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) tarafından Mustafa Kemal Mahallesinde planlanan kültürel kompleks için derneğin sıkıntılarının olduğunu öğrenen İskenderun’un sevilen işadamı ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, dernek yönetimini dinledi ve Alevi cemaati için düşünülen kültürel komplekse 15 Bin TL bağışta bulundu.

    “Bizlere Güç Verdiniz”

    AKAD yönetimini dernek binasında ziyaret eden İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ile dernek yönetimi tarafından kapıda karşılandı. AKAD Başkanı Nihat Yenmiş’in 2013 yılında dernek yönetimi olarak Ticaret Borsasına ziyarette bulunduğunu ve o gerçekleşen ziyarette Başkan Yenmiş’in Alevi cemaati için kültürel bir kompleks planladığını kendilerine ilettiğini açıklayan Vayisoğlu, söz konusu kompleks için AKAD’ın yanında olduğunu söyledi. Dernek yönetimine kültürel kompleks için 15 bin TL bağışta bulunan Engin Vayisoğlu; “Alevi Kültürünü Araştırma Derneğinin düşünülen kültürel kompleks için sıkıntıları olduğunu öğrendim. Bizde elimizden geldiğince dernek yönetiminin yanında olmaya çalışacağız” dedi. Engin Vayisoğlu’nun İskenderun’da örnek teşkil eden bir isim olduğuna dikkat çekip gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ise; “sizi AKAD olarak yakından takip ediyoruz. İskenderun’da örnek teşkil eden bir isimsiniz. Yanımızda olmanız bizlere güç verdi” diye konuştu.

 

 


Dinledi ve Sorunu Çözdü…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş