Skip Navigation Links

Gökmeydan, Akçalı ve Beyköy’de Nazım Culha Seramonisi..

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, seçim gezilerini yüzlerce partiliyle birlikte şenlik havasında sürdürüyor.

Politika   A+a-

 

   Hava şartları ne olursa olsun Nazım Culha ile birlikte belde ve köyleri gezen partililer, CHP’nin Arsuz ilçesinde rekor oy oranıyla sandıklardan çıkması için de çalışmayı sürdürüyorlar.

    Arsuz ilçesi Gökmeydan, Akçalı ve Beyköy mahallelerini gezen Nazım Culha, vatandaşların coşkulu alkışları ve kimi zaman da kapı önüne çıkarılan ikramlarıyla karşılandı.

    Kadınların yoğun ilgi gösterdikleri seçim gezisinde özellikle Nazım Culha’nın eşi Selda Culha başta olmak üzere Meclis Üyesi Adayları Yıldız Bor, Nihal Çelikel ve çok sayıda CHP’li kadın en ön safta yer aldı.


 

    Gökmeydan’da ev sahipliğini Belediye Başkanı Necim Bozkurt, meclis üyesi adayı Canan Karaciğer, Akçalı ve Beyköy’de Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu ve Meclis Üyesi Adayı Nihat Belli ve işadamı Mecit Atar’ın kusursuz bir şekilde yaptıkları seçim gezisinin Gökmeydan ayağında partililerin öğle yemeği Başkan Necim Bozkurt tarafından ikram edildi.

 

 

    Yemek molasında soluklanan partililer hiç zaman kaybetmeden Akçalı ve Beyköy’ün yolunu tutarak halkla kucaklaştılar.

 

    Özellikle yaşlıların kucaklayarak bol bol dua ettikleri Nazım Culha, Gökmeydan, Akçalı ve Beyköy gezisini neşe içinde tamamladı.

 

 

    Esnaf gezisinin yanı sıra evlerinin önünde oturan vatandaşlarla kucaklaşan Culha’ya gösterilen teveccühün büyümesi herkesi fazlasıyla mutlu ediyor.

 

 

 

Seçim şarkısı eşliğinde tempo tutan vatandaşlar ise güzel havayı da fırsat bilerek Nazım Culha ile birlikte esnafları gezdiler, projeleri içeren broşürler

 


Gökmeydan, Akçalı ve Beyköy’de Nazım Culha Seramonisi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet