Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bize Kimse Sahip Çıkmadı!”

Meydan Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Güneş;“Bize Kimse Sahip Çıkmadı!”

İskenderun   A+a-

 

    İskenderun Meydan Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Güneş, Meydan Mahallesinin yıllardan bu yana sahipsiz kaldığını işaret edip mahalle sakinlerine sahip çıkmak adına muhtar olmaya talip olduğunu açıkladı. Meydan Mahallesi sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ramazan Güneş; “birileri bizleri yıllardır görmemezlikten geldi. Meydan Mahallesi İskenderun’da hizmetin gelmediği tek mahalledir” dedi.

   “Mahalle Muhtarlığının Nerede Olduğunu Bilmiyoruz”

   Mevcut Meydan Mahallesi Muhtarının muhtarlık ofisinin mahalle de olmadığına vurgu yapan Ramazan Güneş; “mevcut muhtarımızın ofisinin nerede olduğunu bilmeyen mahalle sakinlerimiz var. Mevcut muhtar hiçbir zaman bu mahallelinin sıkıntısını, sorununu dinlemedi. Görüyorsunuz mahallemizin halini, 10 yıl önce hangi durumu da ise şu anda aynı durumda” dedi. Meydan Mahallesinde yıllardan bu yana esnaf olduğuna vurgu yapan ve ‘ben mahallem de kim evine ekmek götürüyor, kim götürmüyor çok iyi biliyorum. Ve tüm mahalleliyi çok iyi tanıyorum” diyen Ramazan Güneş, Meydan Mahallesinin özlediği hizmeti getirmek adına mücadele edeceğini söyledi.

 

    “Eşit Hizmet İse Bizde Faydalanmalıyız”

Mevcut mahalle muhtarını tanımadıklarını iddia eden bazı mahalle sakinleri ise; “bizler muhtarımızın kim olduğunu bilmiyoruz. Yıllardan bu yana bir gün olsun muhtarın kapımızı çaldığının görmedik. Sadece bildiğimiz muhtarın belediye’ de bulunduğu eşinin de muhtarlıkta bulunduğu. Ne zaman muhtarlığa uğrasak muhtarın olmadığını görüyoruz. Mahallemize yıllardır tek bir çivi bile çakılmadı. Meydan Mahallesi bildiğiniz aynı Meydan Mahallesi. Eğer ki İskenderun’da her mahalleye eşit hizmet gidiyorsa bizde bu hizmetten faydalanmalıyız” açıklamasına yer verdiler.

 

 



Bize Kimse Sahip Çıkmadı!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar