Skip Navigation Links

Belediye Başkanı = Cemil Yılmazlar

Belen Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belen Belediye Başkan Adayı Cemil Yılmazlar’ın Belen’de ki mitingi gövde gösterisine dönüşt

Politika   A+a-

 

    MHP ‘Cemil Yılmazlar’ İle Belen’de Gövde Gösterisi Yaptı

    Belen Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belen Belediye Başkan Adayı Cemil Yılmazlar’ın Belen’de ki mitingi gövde gösterisine dönüştü. Binlerce Belenlinin katıldığı mitingde ‘Cemil Yılmazlar’ izdihamı yaşanırken, mitinge katılan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin; “bu iş bitti. Belen Belediyesi MHP ile yola devam edecektir” dedi.

    “Belediye Başkanı = Cemil Yılmazlar”

    Belen Meydanında düzenlenen mitingde ilk olarak konuşan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar’ın MHP’nin belediyecilik anlayışını en iyi yansıtanlardan biri olduğuna dikkat çekti. Çirkin; “halkıyla, milletiyle birlikte olan bir anlayış içerisinde benim her yerde tarif ettiğim belediye başkanı ve belediye başkanlığı anlayışına uyan bir yapıyla Cemil Yılmazlar başkanımız bizleri buluşturuyor. Biz gittiğimiz yerlerde şunu diyoruz. Şehre sadece belediye başkanı seçmiyoruz. Bir şehre sadece yol yapmak, su getirmek ve çöpünü toplamak hizmet değildir. Bir belediye başkanı bulunduğu şehrin hem anası hem babasıdır. Bir belediye başkanı o şehide bulunanların her türlü derdi ile ilgilenmek üzere onunla hemhal olan mana bulduğu şekilde küçüklerin büyüğü, büyüklerin küçüğü, anaların evladı, dayı ve emmilerin yeğenidir. Belediye başkanı bu demektir. Ve bizler bunun örneğini Cemil Yılmazlar başkan ile görüyoruz” şeklinde konuştu.

 

    “Belen Belediyesi Yine, Yeniden Bizlere Hayırlı, Uğurlu Olsun”

    MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’in ardından ‘Cemil Başkan Nerede Biz Oradayız’ tezahüratları ile karşılaşan Belen Belediye Başkanı ve MHP Belen Belediye Başkan Adayı Cemil Yılmazlar, Belen’de birlik ve beraberliği sağlamanın mutluluğunu yaşadığını açıkladı. Belen halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Cemil Yılmazlar; “burada görünen kalabalık Belen halkının 30 Martta’ ki seçimini bizlere yansıtıyor. Belen Belediyesi yine, yeniden bizlere şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Belen’de hizmet kervanımıza halkımın söz sahipliğinde devam edeceğim” dedi.

 


 

Belediye Başkanı = Cemil Yılmazlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet