Skip Navigation Links

O’nun Sözü Başbakan ve Bölge Milletvekillerinin Sözüdür

Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu’nun mitingi bölge milletvekillerinin katılımı ile gerçekleşti.

Gündem   A+a-

 

   Ak Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk ve Hacı Bayram Türkoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen mitingde Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu, Belen halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

 

“Belen 5 Yılda Özlediği Hizmete Kavuşavaktır”

 

   Konuşmasında 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu, Türkiye üzerinde oyun oynayanlara Türk halkının cevabını sandık başında vereceğini söyledi. Adnan Vurucu; “Türkiye’nin başına bir çorap örmek istiyorlar. İnşallah bunlara cevabımızı 30 Mart günü sandık başında vereceğiz. 70 sente muhtaç bir hazineden 5 milyar dolar verebilecek bir hazineye geldik. Onun için mi bizleri suçluyorlar? Hastaneler de rehin kaldığımız günleri unuttuk mu?” dedi. Projelerini Belen halkına anlatan Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu, Belen’de devlet hastanesi, 1000 konutlu Toki ve Belen Üniversitesi müjdesi vererek Belen’i 5 yıl içerisinde özlediği hizmetlere kavuşturacağı sözünü verdi.

 

 

“Belen’de İşsiz Gencimiz Kalmayacak”

 

   Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu’nun verdiği sözlerin Başbakan ve Ak Parti bölge milletvekillerinin sözü olduğunu açıklayan Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ise; “15 gün sonra hizmetlerin devamına hep birlikte ‘evet’ diyeceğiz. Belen’de ilk kez herkesi kenetli bir şekilde gördüm. Allah’ın izniyle Belen Belediyesinin zaferini 30 Mart günü hep birlikte kutlayacağız. Bildiğim kadarıyla Belen’in en büyük sorunu işsizlik. Amanos Tüneli projemiz ile inşallah Belen’de işsiz gencimiz kalmayacak. Hem hizmet edeceğiz hem işsiz gençlerimize iş, aş sağlayacağız” dedi.

 

“Esas Olan Halka, Hakka Hizmet”

 

   Halka hitaben yaptığı konuşmasında Belen halkının kararı verdiğini ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’da esas olanın halka, hakka hizmet olduğunu söyledi. Yapılacak hizmetlerin halkın kararı ile gerçekleşeceğine vurgu yapan Vekil Türkoğlu; “insanlarımız hizmet kervanında birlikte yürümek için karar verirmişler. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

 

“İnadına Millet, İnadına Tayyip, İnadına Hizmet”

 

    “İnadına Millet, İnadına Tayyip, İnadına Hizmet” diyerek konuşmalarına başlayan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise; “tek vatan, tek millet, tek bayrak diyerek çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tarih yazdık, yazmaya da devam edeceğiz. Ben Milletimin hizmetkarıyım diyebilen bir Başbakanımız var. Hizmetler size kurban olsun Belenli kardeşlerim” dedi.

 

 

 

 

 
 
O’nun Sözü Başbakan ve Bölge Milletvekillerinin Sözüdür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet